Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 2011年動漫節限定 Hottoys Batman Begins 未解決的品質問題集中討論區

唔爛點逼你買新版:o
希望HT會負責任
我果隻都變左殘廢俠了,雙腳唔用企架企唔到,腳眼關節位已不能同鞋接合,只能用寶貼膠黏住,唉....早知當時唔玩 ...
emilykls 發表於 11-2-2012 11:44 PM

對付壞人係要付出代價的!:73:
有d驚添....

小弟個隻影完相後就一直入盒.....
catcat 發表於 12-2-2012 01:30 PM

最好攞出黎睇下!
最好攞出黎睇下!
vanhelsing 發表於 12-2-2012 02:03 PM

剛剛check左,好彩,無事。

不過都唔知涯到幾耐......
頭像被屏蔽
好彩無入而家可能炒唔起了…期待新一集batman
fannyabc128 發表於 12-2-2012 02:50 PM

咁我咪做左冧市罪人!:56:
睇黎今次大家唔止选失金錢, 仲选失埋時間添, 記得当日好多CHing為左依隻野排左足足2/3日隊, 有d甚至仲係買唔到添. 依家隻野一年都没到就搞成咁, 唸返当唧排隊真係有乜胃.
得罪都要講句啦, 希望大家今年唔好再傻啦, 唔好再浪費時間去排隊, HT唧野如果賣到就買, 就算買唔到都吧就, 大家唔值得為HT黎辛苦自己.
好彩無入而家可能炒唔起了…期待新一集batman
fannyabc128 發表於 12-2-2012 02:50 PM

新一集batman可能集溶膠,甩皮,出油,爆眼,斷手斷腳+漏電池水於一身!HT 嘅野只會愈出愈差!:50:
我果隻當日一開盒就發現甩皮加甩腳。。。。
一整就十二月先有得拎, 仲要係我頂唔順去問, 隻野原來一早喺櫃入面, 不過從來冇call我拎
回復 40# 炒飯俠

same here ching :38:
早排AAA唔係上左HT見Howard咩?
仲乜唔順手教下佢點做好D售後服務呀?
我果隻當日一開盒就發現甩皮加甩腳。。。。
一整就十二月先有得拎, 仲要係我頂唔順去問, 隻野原來一早&# ...
炒飯俠 發表於 12-2-2012 03:42 PM

小弟個頭雕成個 Harry Potter 咁,返廠一次,三個月後變左黑面神番嚟。

小弟死都唔收貨,又返廠,最後搞左成半年,隻batman至終於有"面"見人....

呢單野之後,小弟對HT直頭嚴選再嚴選,由本來手上隨時有半打HT單,減到一張起兩張止。:71:

而家玩兵玩副廠玩自組不知幾過引!:43:
雖然過左保養,希望ht會跟進,dd問題唔係十四日內可以見到
o岩o岩 check 左, 我都中左招 :$