Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 2011年動漫節限定 Hottoys Batman Begins 未解決的品質問題集中討論區

我的是左腳呀!近日發現的。慘!
akiaki 發表於 13-2-2012 01:38 AM

最怕有D人貴價買返黎玩都未玩過,一攞出黎就中招了!
寫上facebook 可能更有效
喺香港以VIP入果隻開頭Display無嘢架, 但係轉多兩個姿勢就兩腳齊碎喇, 就連我喺美國托朋友入Sideshow版嘅都係一樣結果(仲要係一開已碎左腳):53:
其實無得搞, 因為長boot內嘅接合位頂部實在太薄, AA膠又唔受, 所以同啲改開Figure/手辨嘅朋友研究過之後, 最尾都係穿銅枝自用算數:79:
長期起飛腳???
喺香港以VIP入果隻開頭Display無嘢架, 但係轉多兩個姿勢就兩腳齊碎喇, 就連我喺美國托朋 ...
toms110 發表於 13-2-2012 09:17 PM

唔可以將啞零ball joint痴死响對靴入面咩?
唔可以將啞零ball joint痴死响對靴入面咩?
BigOil 發表於 13-2-2012 11:14 PM

Batman啲膠料我試過好多款超能膠都唔受"痴", 所以先種銅枝咋......:55:
睇黎而家唔止個別事件有事,係好多都出事,咁我仲追唔追動漫隻batman好呢

其實大家有無諗過喺FB度開個HT SAD貨討論專頁?
因為就算你喺度點噪,HT都唔會睬你,甚至喺度比人禁言或封鎖。
當然你可以嚮HT嘅FB上留言,但係大部份都會被HT刪除。

身為一個消費者,我地唔係無理取鬧攪事,我地只係想爭取番我地應有嘅權益。而家HT對代顧客嘅態度真係好過份!明明好多QC問題、貨不對版問題,都唔會作出任何回覆,總之收咗錢睬你都有味。 開個HT SAD貨討論專頁唔係要唱衰HT,而係要反映現實比其他人甚至世界各地嘅其他人知HT而家嘅生產水準及售後服務是如何。
其實大家有無諗過喺FB度開個HT SAD貨討論專頁?
因為就算你喺度點噪,HT都唔會睬你,甚至&#21 ...
firefire 發表於 14-2-2012 18:55

好,真係好提議
強列要求樓主改 topics

2011年動漫節限定 Hottoys Batman Begins 未解決的問題集中討論區
我懷疑用左類似AVP 2異形腳掌那一類ball joint!我個隻玩玩下兩隻腳掌都甩左接唔番上去,唯有賣走左費事眼 ...
vanhelsing 發表於 11-2-2012 11:15 PM

我隻異形同你一樣...另外動漫batman右腳掌又係就斷就斷咁...
頭像被屏蔽
其實我拿隻難腳batman去HT,他們會否幫我send上廠修理?
李露明 發表於 15-2-2012 19:02

唔會...........:53:
頭像被屏蔽
多謝~師兄的提示~哈哈~隻Hero 都有不舉的一天~