Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 2011年動漫節限定 Hottoys Batman Begins 未解決的品質問題集中討論區

我懷疑用左類似AVP 2異形腳掌那一類ball joint!我個隻玩玩下兩隻腳掌都甩左接唔番上去,唯有賣走左費事眼 ...
vanhelsing 發表於 11-2-2012 23:15

嗚呀......  :63:
師兄有無相?
俾HT D員工研究下都好吖
GTO 發表於 11-2-2012 10:21 PM

係爛係裡面,要撕開個鞋底先睇到,我係台灣討論區有人研究緊,有人直情用膠水痴死佢算!
果然係限定,
限定可動範圍:oh:
回復 14# 布魯士

相信HT都唔會理了,要換除非改左對長靴裡面ball joint個設計!基本上要再做過一大批!
我果隻都變左殘廢俠了,雙腳唔用企架企唔到,腳眼關節位已不能同鞋接合,只能用寶貼膠黏住,唉....早知當時唔玩放出去執返幾K好過.....
send 左成個月,補send 左兩封,都未有人回信
布魯士 發表於 11-2-2012 10:17 PM

咁好服務?:38:
其實依只限定 我記得系好趕甘出貨 QC如何呢?~依家有M記脆皮素體化
其實系米一早就爛左?我果只一收到打開就發現同你一樣,趁未過15日就馬上去換,等左兩個月!!
其實系米一早就爛左?我果只一收到打開就發現同你一樣,趁未過15日就馬上去換,等左兩個月!!
tgting 發表於 12-2-2012 00:25

初初無事架.......:50:
真係估唔到原來係成批貨既問題,我以為只不過係部份人有問題:53:
回復 6# seals

....,..有無得換:(.....
頭像被屏蔽
回復  seals

....,..有無得換.....
ZIN 發表於 12-2-2012 12:39

未有回覆呀:63:
Who said that HT figure is more durable than Medicom? Actually it's not true and such B*w Sh*t...... ...
Vendetta 發表於 12-2-2012 12:50

好嬲呀......................:53:
有d驚添....

小弟個隻影完相後就一直入盒.....