Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by Combattrav" 超力電磁俠

多謝老師支持就真la, 其實我有嘅collection呢度好多前輩大佬包括老師都擁有ga la, 但每當小弟一擁有 ...
CombattraV 發表於 14-1-2012 03:43 PM

Support C-Hing !!!
中古始終外於其產年份既設定, 同當下美型新品難以相比, 但每次見到有份獨特情懷(老餅掛?) 係當下新品入 ...
Taru 發表於 15-1-2012 12:00 AM

Taru兄入咗咩入傷嘢先, 好重實招嚟啦wor..............:57:

回復  CombattraV

你指迷你合金套蛋.?好耐之前見過二魚半..現在唔得啦..
膠蛋就估起碼要兩魚..正常 ...
leo2004 發表於 15-1-2012 01:58 AM

呢啲平價嘢如果當時唔買, 之後真係好難買返ga la:42:

Good grab again
Nice collection ~
cwpp 發表於 15-1-2012 03:55 PM

Thx Cwpp hing support:64: ...............................

Support C-Hing !!!
30mething 發表於 15-1-2012 05:53 PM

Thx 30mething hing support, long time have no saw your post la:64:
型英師 有齊 咁上下歷史算好好啦
期待更多好嘢分享
基地所跟的戰機係唔係白膠?
型英師 有齊 咁上下歷史算好好啦
期待更多好嘢分享
基地所跟的戰機係唔係白膠?
yelland01 發表於 15-1-2012 07:06 PM

Red in colour ja:43:, seem rare see white in colour during my searching, I only saw some blog friends post their yellow one. Thx for your support, Yelland01 hing:64:
頭像被屏蔽

回復 33# CombattraV

頭先見到有迷你合金五機..三魚有找..但太貴了..:oh:..
係呀, 已經有個新嘅但好想見返舊居, hehe...........

V型嗰套重貴呀
CombattraV 發表於 14-1-2012 11:30 PM

您果然係唔鍾意貪新忘舊~~~好男人:$

回復 33# CombattraV

V大, 我入左哩件有D內傷既貨...新早乙女研究所基地...不過無計....完好健全入唔起....:die:

內傷(gear 有d滑牙...不過小心D都開合到)都算數, 有件實物係手填補下心靈...:78:

回復 34# yelland01

C 兄, 南原飛機天線出過兩款色...

黑天線跟紅機同白天線跟黃機...(唔好比個盒面呃到, 無白機)~:43:

頭先見到有迷你合金五機..三魚有找..但太貴了....
leo2004 發表於 15-1-2012 08:23 PM

Ok la, 都出咗咁耐law:67:
您果然係唔鍾意貪新忘舊~~~好男人
黑色三連敗 發表於 15-1-2012 09:42 PM

Haaaaaaaaaaa, 我只係一個敗家嘅男人姐:34:

V大, 我入左哩件有D內傷既貨...新早乙女研究所基地...不過無計....完好健全入唔起... ...
Taru 發表於 15-1-2012 10:22 PM

Taru兄又入到好嘢, 恭喜恭喜:77:

回復  yelland01
C 兄, 南原飛機天線出過兩款色...
黑天線跟紅機同白天線跟黃機...(唔好比個盒面呃到 ...
Taru 發表於 15-1-2012 10:26 PM

多謝Taru兄, 小弟又知多咗合金知識:64:
Ok la, 都出咗咁耐law
CombattraV 發表於 15-1-2012 11:46 PM

我反而幾擔心過左咁多年燈仔會唔會有問題

回復 42# CombattraV

多謝晒V大!重等緊另一隻BODY, 聲稱開合全順既送返黎香港...睇下可否換隻健全少少...:56:
尋舊野, 有時就係咁攪鬼...BODY 唔浮...就成套銀版機仔浦頭...到搵到BODY...就唔見套配件浮....哩D就可能係尋寶過中趣味...:78:
回復 44# 龍騎

基本燈位無電池流水...好少有事.
通常見缺天線飛機多過話壞燈...而且V大好似係CHECK 過閃先入手~

舊時代既商業觀念係耐用, 連玩具D料都有翻咁上下.:78:
我反而幾擔心過左咁多年燈仔會唔會有問題
龍騎 發表於 16-1-2012 01:09 AM

龍騎兄, Leo2004兄講緊同我答佢嘅係合金扭蛋wor, 唔係我個基地...
我個基地重