Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by Combattrav" 超力電磁俠

CombattraV 發表於 4-1-2018 10:35 AM
Thx so much...........................

請問現時想找那5盒 popy 版的話, 價位若多少 ?? thanks
CHING厲害,真係好羨慕。呢個系列,比較有印象系V型電磁俠同埋太空基地,因為當時TVB播過,當然d記憶都已經好模糊了,間中系YOUTUBE睇番的OPEN MV個心都會好激動。前年出個只31v我都有入,而且都而家都唔捨得開封,哈哈哈。希望BANDAI合金魂出番D正常價錢版,好似呢D dx版,真系得個睇字,如果被老婆知道買盒0甘貴0既玩具,以後都唔使旨意有私己錢了。

再入手新成員,其實已經係呢兩年間都入咗小小超力嘢,不過而家先有時間update

Medicom X Bandai Bearbrick 超合金 200%

Kidlogic DX 合金

B1469292-1AC9-4A43-AE03-D51AE59544E2.jpeg 773682E2-A208-4222-B345-3057071160C5.jpeg 51A60C8F-434E-482F-9AC5-27EBAAEDE555.jpeg 1BBDDC94-CB5D-4754-976C-5FB66CCA3529.jpeg

gundam010 發表於 4-1-2018 05:34 PM
CHING厲害,真係好羨慕。呢個系列,比較有印象系V型電磁俠同埋太空基地,因為當時TVB播過,當然d記憶都已經 ...

係呀,真係好難入手屋企海關
剛剛出既 master File Combatter V 有無入呀??

nela 發表於 22-3-2022 04:41 PM
剛剛出既 master File Combatter V 有無入呀??

有呀
超正
我的popy 超力冇說明書,所以第一次見,very nice sharing ????你個基地都好正!
DrChanBlackJack 發表於 23-3-2022 04:27 PM
我的popy 超力冇說明書,所以第一次見,very nice sharing ????你個基地都好正!

多謝BlackJack兄欣賞,我基地其實欠天線