Toysdaily 玩具日報

查看: 5794|回復: 13

[玩具報告] 多謝官方坑害

頭像被屏蔽
講就天下無敵!成品無能為力!:DD
我都估到喺咁啦:66:
哈哈如果你唔係真係以為真係得有讀指紋 ?
梗係用 TRIGGER 取代算數啦
:DD
下? 即係唔work? 我上次買巴斯光年對翼仲未有時間試飛tim, 希望仲work la…
下? 即係唔work? 我上次買巴斯光年對翼仲未有時間試飛tim, 希望仲work la…
ZION 發表於 5-1-2012 05:27 PM

我笑鳥....................................

幾舊水玩具想有真正讀指紋功能會唔會大想頭啲呢? :36:
笨大啲屎橋, 同佢認真你就敗了....:34:
QC滿意同有啲特效就算, 唔好強求, 盞自己揼心口. :67:
頭像被屏蔽
認真你就輸了:(
要是認真,你應該問埋點解冇特殊攻擊發動到:66:
玩具O者, 唔使太認真....就算係有, 讀左指紋又點?會認得個玩家? 認到又有咩用?
外型做得幾靚我倒是幾認同的...

其實宜加既拉打腰帶仲係未兒童向產品?
玩具O者, 唔使太認真....就算係有, 讀左指紋又點?會認得個玩家? 認到又有咩用?
外型做得幾靚我倒是幾認同的 ...
pcwolf 發表於 5-1-2012 06:54 PM

x2...認得個玩家有咩用? 其他人咪玩唔到...
笨大為左可以比玩家玩至整呢舊野出來, 你又唔係流星, 整個真的比你都冇用啦, 你都冇流星的指紋...
回復 5# ZION

快d試下:34:
學周星星同學所講,只要信就一定飛到:71:
楼主最后说拜拜 真有点悲凉之感~
x2...認得個玩家有咩用? 其他人咪玩唔到...
笨大為左可以比玩家玩至整呢舊野出來, 你又唔係流星, 整 ...
latu 發表於 5-1-2012 07:10 PM

真的笑鳥!!!:34: