Toysdaily 玩具日報

查看: 12363|回復: 7

[作品分享] 既然IRON MAN有HALL OF ARMOR, 咁WAR MACHINE呢??

無錯! TONY咁富貴, 有自己既HALL OF ARMOR, 但RHODEY都唔會輸蝕, 話晒佢都有軍方撐腰!!:!

WAR MACHINE都總會有待機出動既時候, 當然佢都要一個基地, 我幫佢整咗個, 但就細咗啲:shy:

設計來自我先前整既HALL OF ARMOR, 但有少少向未出既IRON PATRIOT抄襲, 大家細心睇會明我講乜......

以下係一個一甲用版HALL OF ARMOR, 有組裝外掛武器既機械臂(IRON PATRIOT SET借來的), 有一部LOW TECH少少既電腦管理WAR MACHINE既情況......軍方無TONY咁高科技都合理嘛:36:

以下係WAR MACHINE起動既流程.....

1/ RHODEY由正面行入去穿上WAR MACHINE ARMOR (電影IRON MAN3裡面已經見到TONY同RHODEY可以唔駛任何機械協助既情況下自己著上同離開戰甲....)

2/ WAR MACHINE行到紅線停低, 等裝上外掛武器......

3/ 機械臂啓動.....

4/ 武器裝上.....

5/ 可以出發:*

以上純粹小弟既幻想, 絶無根據, 請俾少少意見:77:
正牙ching{:1_221:}可5可以話我知用左咩件?
正牙ching可5可以話我知用左咩件?
khuikaho 發表於 22-5-2013 12:03 PM

好難就咁講俾你知喎......簡單少少講就係你要一啲件可以砌到一個約6粒磚咁高既箱, 好似1 X 1 同2 X 1既磚, 仲有一啲斜角磚..... 但有幾件真係會幾難搵, 好似黃色既機械臂件同有花紋印喺面既件都少有.....
{:1_197:}
創意+諴意 10分!{:3_144:}
嘩! 超正呀!!
回復 5# bear-o-dad

Thx so much guys :77:
勁有想像力囉. 等我又試下先