Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.93~~~凶惡騎士~~~Ouja

仲未得起心肝睇"龍騎", 但係shf龍騎會照入
big9kan 發表於 5-1-2012 12:27 AM
幾好睇架~~~不過結局 sad 啲~~~:help:

淺倉威出現的確令遊戲好玩好多
同樣在裝著上質素可以在SHF 延續
GOOD....突然想玩番手上的王蛇裝著
一文字 發表於 5-1-2012 12:30 AM
我搵番張舊裝著相出黎時都好懷念當日一路玩一路影相GE情景~~~:love:
回復  linglingkei

應該係「較剪腳」﹗凌空飛起一野夾爆個頭﹗講笑,不過踢腳既rider kick真係超 ...
多其 發表於 5-1-2012 09:19 AM
多其兄好攪笑喎~~~~"二龍爭珠"呢招真係好勁~~~:DD
雖然沒有契約獸, 但 SHF 王蛇仍是不可多得的佳品, 小弟亦第一時間入手了。
Englishman 發表於 5-1-2012 12:23 PM
Englishman 兄對王蛇真係有愛~~~~奸角都咁討好確係成功~~~~:$

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~下一分享帖已出~~~希望大家繼續支持十卜吧~~~~:77:
十卜卜卜卜!!!!!! som大
望住佢個樣好似突然好恐佈咁:50:
最鐘意真係佢,所以有理無理都入左先
最可惜係最後比人射死,重以為佢會成為最後一人
如果計實力,應該係最有機會,係神崎無理,直接當秋山係最後一人
every rider fans should watch Ryuki
齋睇近年 D 柴娃娃拉打劇o既真係唔好同人講係拉打 fans 啦
十卜卜卜卜!!!!!! som大
望住佢個樣好似突然好恐佈咁
_WL_ 發表於 6-1-2012 04:44 PM
THX _WL_兄支持~~~~:77: 玩具都會突然覺得恐佈~~~:50:
最鐘意真係佢,所以有理無理都入左先
最可惜係最後比人射死,重以為佢會成為最後一人
如果計實力,應該係最有 ...
heihei84 發表於 6-1-2012 04:51 PM
原來咁多朋友鍾意王蛇~~~~呢個角色設定真係幾成功~~~:handshake:
every rider fans should watch Ryuki
齋睇近年 D 柴娃娃拉打劇o既真係唔好同人講係拉打 fans 啦
玩具 發表於 6-1-2012 06:21 PM
啲全員大混戰電影確係麻麻~~~劇情完全唔通~~~好多都幾夾硬~~~:o
THX _WL_兄支持~~~~ 玩具都會突然覺得恐佈~~~原來咁多朋友鍾意王蛇~~~~呢個角色設定真係幾成功~~~: ...
Somebody_Ex 發表於 6-1-2012 08:44 PM

飾演淺倉威嘅萩野崇
我細個有睇佢嗰套"超光戰士"~~~:35:
飾演淺倉威嘅萩野崇
我細個有睇佢嗰套"超光戰士"~~~
pein 發表於 6-1-2012 08:50 PM
近期好似無咗影踪~~~~日本藝能界啲人轉得真係快~~~:(
近期好似無咗影踪~~~~日本藝能界啲人轉得真係快~~~
Somebody_Ex 發表於 7-1-2012 12:39 AM

而家真係以小田切讓,佐藤健同水嶋宏較為蒲面~~~:(
Some大,看到你第一張相就毒到我了!:68:
大大會儲晒龍騎系列呢?
後上支持some大~
昨天已購入, 當拿上手看時已知是非買不可, 再加上可動式蛇杖和卡片, 感覺很精美呢!
而家真係以小田切讓,佐藤健同水嶋宏較為蒲面~~~
pein 發表於 7-1-2012 12:40 PM
我都覺~~~松田吾志係七仔之後都唔多見影~~~要潤拍完探偵學園Q之後又係無咩攪作~~~:78:其實有時都會見到啲拉打人係其他日劇度客串~~~不過日本藝能界啲人消失得太快啦~~~~:(
Some大,看到你第一張相就毒到我了!
大大會儲晒龍騎系列呢?
fktuen 發表於 7-1-2012 03:24 PM
考慮中~~~因為裝著叫個齊晒章~~~而家又黎過真係要諗諗先~~~:(
後上支持some大~
昨天已購入, 當拿上手看時已知是非買不可, 再加上可動式蛇杖和卡片, 感覺很精美呢!
Newt 發表於 8-1-2012 12:01 PM
THX Newt 兄支持~~~歡迎加入 TD 同 SHF 大家庭~~~~王蛇人氣同騎士可謂叮噹馬頭~~~:)
琴日開左盒,唉,真係頂bandai唔順
上色差都唔改善下,揀左幾盒,但係腳位的紫色都係花左
左手關節重死,要好小心先郁到,唔係隨時一"啪"玩完...