Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.93~~~凶惡騎士~~~Ouja

十卜Some大一個...咦咦原來今次噶頭部無透明啊:ice:
話說我無用 whatapps
cchong420 發表於 4-1-2012 01:02 AM
打錯咗~~~係 whatsapp ~~~~到年廿九同你拜年~~~:DD
...新年快樂呀Some大....支持你!
323 發表於 4-1-2012 01:04 AM
新年快樂呀 323 兄~~~多謝支持~~~:77:
大奸角淺倉..SUPPORT:*:*:*
希望快D出埋三合一契約獸la:$:$
十卜some大 期待4月只水牛
grds 發表於 4-1-2012 01:10 AM
THX grds 兄支持~~~十二月到下一隻要跳到四月~~~又好似耐咗啲~~~:(
十卜some 大
如果加埋契約獸一齊出, 呢隻野可能成為死貨, 限定出唔出都唔知, 有裝著其實已經好好
virtualman 發表於 4-1-2012 01:15 AM
加埋條蛇賣龍騎價(非炒價)其實都幾吸引架~~~:love:不過最後都無實行到~~~契約獸要魂限見~~~:o
不像ankh lost一般容易擺post
有D相影完D post好唔自然
不過有D影完好型好滿意
kanono 發表於 4-1-2012 01:17 AM
有機會 post 上黎睇睇呀~~~:65: 話說隻 ankh 我唔敢開~~~驚又整爛~~~:55:
支持some大~~~~其實哩隻王蛇qc真係唔錯~~
timothy276217 發表於 4-1-2012 02:27 AM
除咗面相兩條水口之外~~~:( 一切都好正常~~~:78:
其實我最喜歡既係王蛇剛剛變身0個一下扭頭,勁正﹗佢邪得太正了﹗絕招都係型爆的﹗其實龍騎的大絕rider kick真係個個都好型(北岡好似無得kick…)

我反而想大大比較一下shf同 figma的分別呀﹗不只是裝著,對買了shf的大大也是一個「買與不買」、「吃與被吃」的選擇分別呀﹗
無睇過Ryuuki, 不過紫色既拉打幾吸引 :73:

Support一下先~
Genosider無望了,多數要暈SHORT,三隻一齊呢我就_街
耐心等緊ODIN+Survive Knight
正support some大
仲未入手
saga522 發表於 4-1-2012 07:21 AM
THX saga 兄支持~~~~而家平番入手係時間啦~~~~:)
王蛇Rider Kick係踢腿狀的
linglingkei 發表於 4-1-2012 08:01 AM
早期應該係雙腿連環踢對手三四次嘛~~~後期用合體獸帝出招就用雙腳合併一齊踢:)
support
件甲好似太肥,睇落冇頸咁:(
王蛇:  超惡但實力非凡!
buzz 發表於 4-1-2012 08:02 AM
如果無 survive form~~~~力量排位只係响奧汀之下~~~~:DD
面兩道水口印
我只龍騎blank form 亦有一道,
不明點解笨大在這麼重要的地方設水口
ToysHunter99 發表於 4-1-2012 08:05 AM
其實就咁玩唔算明顯~~~但影相就幾覺眼下~~~:(
有機會 post 上黎睇睇呀~~~ 話說隻 ankh 我唔敢開~~~驚又整爛~~~
除咗面相兩條水口之外~~~: ...
Somebody_Ex 發表於 4-1-2012 01:54 PM

隻鳥實淨過水,起碼我砌錯拆出黎再裝都無事:80:
王蛇給我的感覺係「奸得很帥」,some兄的照片拍出了這感覺~
話說我覺得契約獸會三隻一齊出,然後合體

OPPS!
今次SHF-王蛇不過不失吧!

p.s.

some大隻王蛇點解好似短頸咁既...
睇起上來怪怪地:(
只不過比果兩條水口痕破壞左 lu.....
garykctse 發表於 4-1-2012 08:32 AM
就咁玩都唔係好覺眼~~~:(
森大嘅 (眼鏡) 王蛇果然係毒蛇之中最大嘅.....   

(King cobra 係自然界真係最 ...
garykctse 發表於 4-1-2012 08:34 AM
出埋呢隻怪獸重毒呀~~~~~:no: