Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.93~~~凶惡騎士~~~Ouja

龍騎入面咁多角色, 我都幾鐘意王蛇, 佢係由始至終都重來冇變過...狂到底...
some 大 report 一定 support !!!!
D相真係影得好正....:$
王蛇給我的感覺係「奸得很帥」,some兄的照片拍出了這感覺~
話說我覺得契約獸會三隻一齊出,然後合體
御姐喵 發表於 4-1-2012 04:39 PM
多謝御姐喵兄支持~~~:)獸帝應該會係魂SHOP度賣~~~希望唔使過七魚啦~~~:o
OPPS!
今次SHF-王蛇不過不失吧!

p.s.

some大隻王蛇點解好似短頸咁既...
睇起上來怪怪地
F.S.飛煞 發表於 4-1-2012 04:41 PM
條頸無咩問題~~~:51:我諗係條領甲同胸甲"谷得太行"關係吧~~~覺得條頸好似短咗啲咁~~~:34:
咁大隻應該未必會出 (但又唔係冇可能, 因為扑暈都有過先例), 但係如果真係出埋肯定就會屍橫遍野囉
garykctse 發表於 4-1-2012 04:58 PM
等海鰩同堅甲出 SHF 時就可以一Set 三隻咁出啦~~~:o
新版蝙蝠有改動過,希望新版獸帝唔例外啦
yugi 發表於 4-1-2012 05:05 PM
無相龍都有改過~~~我諗會有驚喜GE~~~:DD
我個價唔好得好多
yugi 發表於 4-1-2012 05:37 PM
連some太都中意王蛇,真係要畀個like~~~
自從見到XX個價,我嗰個就真係入得好貴~~~
pein 發表於 4-1-2012 05:32 PM
當初日版賣最貴又係佢~~~而家行版賣最平又係佢~~~好似畀佢玩晒咁~~~:( 不過呢度唔講得價錢~~~吹下就算啦~~~:DD
十卜十卜
ZIN 發表於 4-1-2012 06:41 PM
THX ZIN 兄支持~~~~:handshake:
VERY NICE PIC! 尼隻唔打算買,等猛虎。
ricefan 發表於 4-1-2012 06:44 PM
THX ricefan 兄欣賞~~~:)猛虎個造型相當唔錯~~~但人物性恪就認真麻麻啦~~~:DD
仲未得起心肝睇"龍騎":26:, 但係shf龍騎會照入:34:
淺倉威出現的確令遊戲好玩好多
同樣在裝著上質素可以在SHF 延續
GOOD....突然想玩番手上的王蛇裝著:73:
回復  Somebody_Ex
但系夜骑都有啵
kaikazemi 發表於 4-1-2012 07:52 PM
騎士面罩裏面有對藍眼~~~用透明件可以透番出黎~~~:)但王蛇本身面罩裏面無眼~~~所以用透明件作用不大~~~反而我覺得整少少凹坑會重好:65:
入左了哈哈~好開心呢~.~
98729172 發表於 4-1-2012 08:30 PM
好玩就得啦~~~~~~:DD
最令我深刻ge一幕係淺倉威竟然將佢個親生兄弟扔入鏡中餵契約獸

不過王蛇造型又真係唔錯~~

support
KiraYamato0621 發表於 4-1-2012 09:40 PM
桃井玲子以為淺倉掛住細佬所以咁落力幫佢搵番個親人~~~點知啱啱相反想個細佬消失~~~真係有啲咁GE大哥諗起都心寒~~~:cool:
12月出完血入唔到佢
順便等平d先入~

p.s. 隻王蛇連我fd都有興趣
      遲d應該會多個同路人
攝影_基 發表於 4-1-2012 10:36 PM
Good News 喎基哥~~~~:71:
回復 25# linglingkei

應該係「較剪腳」﹗凌空飛起一野夾爆個頭﹗講笑,不過踢腳既rider kick真係超型﹗
雖然沒有契約獸, 但 SHF 王蛇仍是不可多得的佳品, 小弟亦第一時間入手了。
我仲未入手
希望遇到正價
KGarnett 發表於 4-1-2012 10:51 PM
而家平咗啲~~~不過唔好等得太遲錯過咗呀~~~~:77:
龍騎入面咁多角色, 我都幾鐘意王蛇, 佢係由始至終都重來冇變過...狂到底...
36韜 發表於 4-1-2012 10:58 PM
呢個都係我鍾意GE原因~~~~:73:
some 大 report 一定 support !!!!
alex@555 發表於 4-1-2012 11:01 PM
THX alex@555 兄支持~~~~~:77:
D相真係影得好正....
tonyation 發表於 4-1-2012 11:16 PM
多謝 tonyation 兄欣賞~~~~~:64: