Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.93~~~凶惡騎士~~~Ouja

以平成惡役拉打嚟講
王蛇真係好具代表性
所以無論價錢貴或平
見到我就即刻入手了
pein 發表於 4-1-2012 11:14 AM
王蛇連 Some太都 like~~~真係厲害~~~:43:pein 兄好似中咗貴貨~~~:(不過龍騎系列價位升跌而家都好難估計:o
十卜Some大一個...咦咦原來今次噶頭部無透明啊
kaikazemi 發表於 4-1-2012 01:03 PM
THX 支持~~~今次無需要整透明眼啦呱~~~:DD
Genosider無望了,多數要暈SHORT,三隻一齊呢我就_街
耐心等緊ODIN+Survive Knight
Nightwing 發表於 4-1-2012 04:24 PM
魂限好似會出~~~相信都幾貴下~~~:o

大奸角淺倉..SUPPORT
希望快D出埋三合一契約獸la
D@ZAce 發表於 4-1-2012 01:51 PM
用隻舊版頂住先啦~~~都好有氣勢架~~~:$

就咁玩都唔係好覺眼~~~
出埋呢隻怪獸重毒呀~~~~~
Somebody_Ex 發表於 4/1/2012 16:49

咁大隻應該未必會出 (但又唔係冇可能, 因為扑暈都有過先例), 但係如果真係出埋肯定就會屍橫遍野囉 :70:
魂限好似會出~~~相信都幾貴下~~~

用隻舊版頂住先啦~~~都好有氣勢架~~~
Somebody_Ex 發表於 4-1-2012 04:57 PM

新版蝙蝠有改動過,希望新版獸帝唔例外啦
王蛇連 Some太都 like~~~真係厲害~~~pein 兄好似中咗貴貨~~~不過龍騎系列價位升跌而家都好難估 ...
Somebody_Ex 發表於 4-1-2012 04:54 PM

連some太都中意王蛇,真係要畀個like~~~:71:
自從見到FL個價,我嗰個就真係入得好貴~~~:80:
連some太都中意王蛇,真係要畀個like~~~
自從見到FL個價,我嗰個就真係入得好貴~~~
pein 發表於 4-1-2012 05:32 PM

我個價唔好得好多:oh:
:handshake:十卜十卜:handshake:
VERY NICE PIC! 尼隻唔打算買,等猛虎。
回復 46# Somebody_Ex
但系夜骑都有啵:unhappy::die:
其實我最喜歡既係王蛇剛剛變身0個一下扭頭,勁正﹗佢邪得太正了﹗絕招都係型爆的﹗其實龍騎的大絕rider kic ...
多其 發表於 4-1-2012 02:49 PM
咁多人GE Final Vent ~~~有龍騎~~龍牙~~王蛇~~螺旋 係屬於踢腳~~~:)
SHF 睇住 Figma 黎打~~~係配件同細節上幾乎完全 win 晒~~~只係身型就 Figma 稍勝~~~:78:
無睇過Ryuuki, 不過紫色既拉打幾吸引

Support一下先~
insomniac 發表於 4-1-2012 03:39 PM
Ryuki 係一套成人向GE拉打劇~~~可以話無真正既定GE英雄存在~~~個個都係為自己私欲而戰~~~:67:
support
件甲好似太肥,睇落冇頸咁
zero~004 發表於 4-1-2012 04:32 PM
其實係領甲高~~~錯覺好似無咗條頸~~~:DD
隻鳥實淨過水,起碼我砌錯拆出黎再裝都無事
yugi 發表於 4-1-2012 04:34 PM
咁都好啲~~~~~~:(
入左了哈哈~好開心呢~.~
最令我深刻ge一幕係淺倉威竟然將佢個親生兄弟扔入鏡中餵契約獸

不過王蛇造型又真係唔錯~~

support

12月出完血入唔到佢
順便等平d先入~

p.s. 隻王蛇連我fd都有興趣
      遲d應該會多個同路人:DD
我仲未入手
希望遇到正價