Toysdaily 玩具日報

查看: 13895|回復: 61

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 重戰機 C.Temple Hellmeene

行左mk~~~咁少貨~~~我呢隻已經係最後一盒~~~唔通冇人鍾意佢~~~雖然好耐冇係機戰出埸 :( 係呢樹謝謝warmblood兄報料~~~:64:

本身係保士達軍機体~~~駕駛員冇記錯係主腳達巴個妹~~~奧莉比~~~因為受精神操控和達巴對著幹 :58:

前面~~~:handshake:

後面~~~背部2把劍可以拔出:D

持槍狀態~~~~:shiny:

屈膝都ok~~~~最正係關節details位 :love:

腳背仲精彩~~~如果係魂spec出咪好囉~~~~:42:

總括係d色差左少少~~~~~其他都ok~~~~不過有隻腳指有時放不平 :30:  如果係重戰機fans~~~買啦唔好諗 :p 超期待下隻寶爵~~~~:$

謝謝觀賞~~~~:64:

對新個隻霸王大系 Ruin Knight有興趣的大大可參考以下個link~~~:73:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-173993-1-4.html
我雖然唔識,但係我支持~最緊要借比我玩下,親身感受下就好啦~:p
我雖然唔識,但係我支持~最緊要借比我玩下,親身感受下就好啦~
御遠將 發表於 31-12-2011 02:28 PM

您唔識~~~~~~:47:

呢隻舊機戰常客來的~~~~有亞路加就有佢 :66:

唔係您d神像好玩d咩~~~~:he:
ching 我睇唔到圖= =
您唔識~~~~~~

呢隻舊機戰常客來的~~~~有亞路加就有佢  

唔係您d神像好玩d咩~~~~
黑色三連敗 發表於 31-12-2011 02:49 PM

唔識呀....我第一只打已經係APHLA外傅,冇得睇佢地係點....
我啲d神像係用來供奉佢地既英魂嘛....
駕駛員好似係達巴喺保士達軍溝果條紅髮女
雖然唔知邊隻,但成隻野渣上手望感覺都幾膠下
Big Big, how much ar? thx
Good buy and support as a HM fans! :)

Share 1 from me first............. :shy:

Support。好像在機戰Ex出現???????
我想買... 不過見到D色好似泥膠O甘減低左意欲... 加上之前兩隻無買... 又貴... :55: .... 暫時放棄... 睇下遲D會唔會毒到...
造型真係唔錯 :36:
我想買... 不過見到D色好似泥膠O甘減低左意欲... 加上之前兩隻無買... 又貴...  .... 暫時放棄... 睇下 ...
riisdi 發表於 31-12-2011 07:38 PM

D色真係幾泥膠feel...仲考慮緊。。。。。
If U a HM Fan, no need to think  buy la.

ching 我睇唔到圖= =
flag572 發表於 31-12-2011 02:52 PM

咁奇~~~~:?

不過呢排我出2個posts都係有時睇到有時睇唔到~~~我都唔知什麼問題 :oh:
唔識呀....我第一只打已經係APHLA外傅,冇得睇佢地係點....
我啲d神像係用來供奉佢地既英魂 ...
御遠將 發表於 31-12-2011 02:57 PM

如果有玩早期基戰~~~可能會識~~~重戰機同聖戰士都係早期常客 :DD

我d神像都係供奉架~~~~:x