Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 重戰機 C.Temple Hellmeene

駕駛員好似係達巴保士達軍溝果條紅髮女
SHOCKER 發表於 31-12-2011 03:20 PM

印象中她好像駕駛紅色的機 :58:
雖然唔知邊隻,但成隻野渣上手望感覺都幾膠下
熱血追擊者 發表於 31-12-2011 03:47 PM

上今次色的確有些不大好~~~~~:56:
Big Big, how much ar? thx
KOG 發表於 31-12-2011 03:50 PM

pm ed ~~~~ :64:
Good buy and support as a HM fans!

Share 1 from me first.............
Douglas.M.Saint 發表於 31-12-2011 04:03 PM

Brother Doug., as a HM diehard fans, I'm sure you'll buy this and the next. :66:
Support。好像在機戰Ex出現???????
gazza1211 發表於 31-12-2011 07:22 PM

謝十卜~~~~印象中好早期的~~~~不過已經忘了是那一集~~~~:(
我想買... 不過見到D色好似泥膠O甘減低左意欲... 加上之前兩隻無買... 又貴...  .... 暫時放棄... 睇下 ...
riisdi 發表於 31-12-2011 07:38 PM

我買時已經係最後1隻~~~~:(

不過riisdi兄冇買之前2隻~~~呢隻可以不用考慮 :shy:
D色真係幾泥膠feel...仲考慮緊。。。。。
xbass 發表於 1-1-2012 01:22 AM

如果係粉絲~~~一定要入 :handshake: 如果係魂spec出就唔會咁啦 :42:
If U a HM Fan, no need to think  buy la.
taken 發表於 1-1-2012 10:55 AM

totally agreed~~~~:71:
D色真係幾泥膠feel...仲考慮緊。。。。。
xbass 發表於 1-1-2012 01:22 AM

同意...做型唔錯,但好膠...要執下
同意...做型唔錯,但好膠...要執下
hehemimi 發表於 1-1-2012 09:31 PM

自己唔識~~~俾人執要好大財力~~~~:56:
咁奇~~~~

不過呢排我出2個posts都係有時睇到有時睇唔到~~~我都唔知什麼問題
黑色三連敗 發表於 1-1-2012 08:32 PM

睇到了 真係唔知咩問題
哩隻打機時係主角初見面個女仔揸丶但我無乜點用佢、

只用MK丨同II多。有技術自己消光上油就靚哂!
印象中她好像駕駛紅色的機
黑色三連敗 發表於 1-1-2012 08:36 PM

後期先係駕駛紅色機,前期依然係駕駛黃色機
回復 18# 黑色三連敗

got it. thx big big.
重戰機..... :71: