Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 重戰機 C.Temple Hellmeene

即是9成有黑色魂SHOP版
redfish 發表於 3-1-2012 12:23 PM

紅魚兄果然有先見之明~~~~:71: 不過呢隻應該唔太賣得吧~~~~:58:
查實我諗過後追... 之前見賣O甘貴, 仲貴過SR合金又唔知會唔會好似龍神丸O甘出一隻BYEBYE... 一直都下唔 ...
riisdi 發表於 3-1-2012 11:27 PM

而家玩具大部份都唔平~~~所以而家慣左~~~特別係買得魂限多見到呢d~~~覺得好平 :$

我都希望5星有機會出~~~~~~:handshake:
實物真係黃過尿
九十九 發表於 3-1-2012 06:56 PM

本身設定都咁上下色~~~都可以接受到 :78:
這隻 遲 d 如果有鋪頭清貨時做 3魚樓下就好了:sleep:
咁快又出左.....買左之前個兩盒,呢盒肯定走唔甩.

三連兄既 post 實要支持下:D
而家玩具大部份都唔平~~~所以而家慣左~~~特別係買得魂限多見到呢d~~~覺得好平

我都希望5星有機會 ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2012 12:20 PM

呢兩隻robot魂仲貴過玩SR合金呀頂:53:
呢兩隻robot魂仲貴過玩SR合金呀頂
九十九 發表於 5-1-2012 12:33 AM

But Tri-star, u and me still got it and feel happy with it, right? :71:
這隻 遲 d 如果有鋪頭清貨時做 3魚樓下就好了
chal 發表於 4-1-2012 06:25 PM

呢隻我買個陣冇乜貨~~~chal兄如果好重戰機~~~唔好諗~~~入啦:p
咁快又出左.....買左之前個兩盒,呢盒肯定走唔甩.

三連兄既 post 實要支持下
gokinman 發表於 4-1-2012 07:40 PM

謝支持~~~gokin兄 :shy:

下隻寶爵都一定走唔甩 :he:
呢兩隻robot魂仲貴過玩SR合金呀頂
九十九 發表於 5-1-2012 12:33 AM

心頭好又俾得起~~~所以冇諗價錢就買 :shy:
But Tri-star, u and me still got it and feel happy with it, right?
Douglas.M.Saint 發表於 5-1-2012 07:49 AM

totally agreed with you, brother Doug. :$
:@ 你連呢隻都o岩, 貧民果然係唔同d :$
紅魚兄果然有先見之明~~~~ 不過呢隻應該唔太賣得吧~~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2012 12:18 PM

估佢唔到, 先來保爵
    http://www.toysdaily.com/discuz/thread-175017-1-1.html
估佢唔到, 先來保爵
redfish 發表於 10-1-2012 04:16 PM

我頂:53:.............
你連呢隻都o岩, 貧民果然係唔同d
bbf1125 發表於 5-1-2012 08:34 PM

又乜唔同~~~~窮D咁解囉:die: