Toysdaily 玩具日報

查看: 10293|回復: 28

[改造交流] "I am always ANGRY...!" - Bruce Banner [追加新圖.劣圖注意]

廢話不多喇...Dr. Banner 要爆喇.....!!

謝謝各位...!! :64:
比 ht 個隻 Bruce Banner 更似 Bruce Banner 本人,仲要好有諗頭,令一隻平平無奇既 Bruce Banner 回復應有既 Hulk 味!勁
nice pics.....:71:
重油完個頭更具神韻同更似本人, POSE亦見心思 (d 關節完全見唔到), 頸同手青筋令BANNER更有忿怒既感覺, 我係HOTTOYS就出呢隻款做限定版~~~ 堅抽~~

好諗頭!
附予figure另一個生命,good job Dreamworks~
如果有露齒頭雕仲正!
漸變既手同頸完全感受到抑壓住果種 anger, 構思很好, 撐!!!
令本來真係無咩好睇既博士, 依家豐富左好多 !

Btw, 師兄呢期油毛應該都真係油到人都癲, hahaa, 個人覺得好真 ......
good painted job !!!
卡通版。:63:
回復 2# kcnneth

因為無入Hulk,所以想一次過滿足兩個願望,唯有咁出手了...!!
希望你會喜歡...!!
回復 3# A21

Thank you for support!! :64:
回復 4# anthony.wan

謝謝師兄支持....只係盡力完成心中Dr.Banner....希望大家會喜歡...!!
回復 5# haha_muse

太過獎了...謝謝師兄...!!
回復 6# Boris_C

有左狼人經驗,今次手毛算順利左...!! haha.....!!
回復 7# 上下盤

謝謝支持...!! :63:
加埋配樂欣賞師兄d相,超正!多謝師兄分享!:$
回復 14# mcdonaldsmark

有配樂就可以回想多返少少套戲...!! 呢個功能我幾鍾意...!!
多謝師兄支持...!!