Toysdaily 玩具日報

查看: 14714|回復: 23

[改造交流] 韋恩企業 Wayne Enterprises CEO - Lucius Fox [劣圖注意]

今次作品係自己最愛嘅夜神系列另一重要角色 - Lucius Fox,一貫慣例,除左重油頭雕之外,都加左部份配件及將原本長呔改做為CEO最常戴嘅煲呔,令小弟呢個系列再添一員...!!

原品出產商:Ace Toys
配件更換:紫色恤衫及眼鏡 (HT Bruce Banner), 冷衫 (ZCWO MH10), 手機 (HT Agent), 戰機規格圖 (HT DX12)

謝謝各位支持...!! :64:
普通Figure落係你手上定會變得唔普通!
有個性!
回復 2# haha_muse

太過言重喇師兄..多謝支持...!!
小弟都好欣賞摩根費曼, 所以都有入ACE呢隻CEO. 不過佢D班就比較假(一點一點太分明), DREAM兄油左之後自然好多, 亦敬佩你可以將手上有既件充分利用至不同角色中, 比到各位TD師兄其他創作靈感, 讚!!
面形長d會更似~~~~~~~~~~~
組得太好了!!!!!!頭雕在師兄重塗後更似!!!!!
回復 4# anthony.wan

呢款唔算全自組,只係本身跟嘅件唔係太配會個角色,所以要添加多少少嘢至會更完美啫!
謝謝支持
回復 5# denniskwong

同意!
頭雕的有變形情況出現!雖然長返啲會更好,但以目前嚟講,仍然算似嘅!
Coooooooooooooooool works again! Support! :71:
回復 6# hmsam76

大愛角色之一!謝謝師兄支持!
回復 9# Douglas.M.Saint

Thankssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
膚色同質感地好像真,套西裝係唔係用上左Bruce Banner既恤衫?再加上眼睛後真係似到十足!
皮膚質感好神似  恭喜師兄為大愛系列增添一員
回復 13# vin_tg56

謝謝師兄支持!
見你為ironman系列都付出唔少心血,所以我都要努力下!

您的帖子長度不符合要求。當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節