Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DreamWorks

[改造交流] 韋恩企業 Wayne Enterprises CEO - Lucius Fox [劣圖注意]

回復 15# g4ray

謝謝師兄支持,由於本論壇係唔可以招攬生意,為免大家受影響,你可以在Facebook與我聯系..

Facebook: DreamWorks Production
https://www.facebook.com/DreamWorksStudio?ref=bookmarks

Thx!!
真係好似真人 ......

師兄既 paint job 就不容置疑架喇, 係每次配件處理上既心思同取材真係令小弟穫益良多,
所以一路都會支持 !
回復 17# Boris_C

謝謝師兄支持...
可能由於版權問題啦...呢set人偶嘅配件唔可以出到同電影一樣,有D可惜...所以唯有響其他配件埋手,盡可能做出Fox響電影中嘅感覺...!!
Dream兄神作又来了!{:2_252:}閣下面部上色時係用口羊顔料??
回復 19# BatIron

多謝師兄一路對我的支持...!!
小弟一直都係沿用Model Color嘅顏料...好用又方便...!!
Excellent job Ching! Support !{:1_220:}
support DIY {:1_377:}
重油了?!!! 利害. 活靈活現!
可能摩根本人唔放肖像權,授權唔到,hottoys想出都出唔到。