Toysdaily 玩具日報

查看: 4248|回復: 14

[分享討論] 唔知算唔算新消息

今日去拎白羊竟然可以攞到獅子腳甲。
今日去拎白羊竟然可以羅到獅子腳甲。
darkon 發表於 29-12-2011 10:59 PM

係你之前同鋪頭講左...
定係個個都有得羅先???
WTF?????????????????
我只係順口一問,都冇乜期望,點知啲職員話有。
回復 4# darkon

where? please pm me, thanks!!!!!!!!!!
咩鋪頭先 !
順口問 ? 下... 咁奇怪o既...
Ching ,,,,,,,,,,,,, why ??
我之前係深水土步某玩具鋪的分店訂過EX獅子同埋白羊,我係拎白羊就順便問下EX獅子個問題有冇消息,佢地就話代埋已經送返腳甲比佢地。
我之前係深水土步某玩具鋪的分店訂過EX獅子同埋白羊,我係拎白羊就順便問下EX獅子個問題有冇消息,佢地就話 ...
darkon 發表於 30-12-2011 08:39 AM

咁你係咪拿過隻腳比佢地處理先
我之前係深水土步某玩具鋪的分店訂過EX獅子同埋白羊,我係拎白羊就順便問下EX獅子個問題有冇消息,佢地就話 ...
darkon 發表於 30-12-2011 08:39 AM

請問係咪精x? 如果係請問有冇灣仔店電話? thx
今日去拎白羊竟然可以攞到獅子腳甲。
darkon 發表於 29-12-2011 10:59 PM

獅子腳甲 has what problem pls? I have never check mine....
咁你係咪拿過隻腳比佢地處理先
yugi 發表於 30-12-2011 09:04 AM

這是當然的吧, 點會無端端送多對腳甲畀人?
獅子腳甲問題係左左腳或右右腳,我之前都無乜理會個問題,我拎白羊只係順便問下EX獅子有無新消息。順帶一提,新腳甲係多o左'I'或'II'o既刻痕係腳甲裡面。
我都未換到~~唔知一樓有冇得換~~:56:
我都理佢係左左腳定右右腳, 反正都係唔係好覺.........