Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 近期入物---UHS, UMS, 單色扭蛋

最近都冇咩新品, 儲埋一次過post!
9月嘅UMS---Ultraman Belial 未入魔ver.
用番上次SP嘅模, 出番隻正常藍燈版!

終於有正常銀+實色紅!

Compare with SP ver.

Team Belial!!

情敵!?

被佔領嘅一刻!

9月另一UMS---Choas Header (2011年版)

期待已久, 等佢翻出! 差幾隻就齊Cosmos嘅UMS!!

UHS Dark Meffist (2004年版)

我當佢係UMS多啲!

漆黑嘅雙眼!

漆黑嘅能量燈!

Nexus嘅暗黑巨人!

10月嘅UMS---炎魔戰士 Kyrieloid 2世

2011年新模製作!!

可惜造型及塗裝都麻麻...似係將細膠放大!

好多偷色位!!

With Kyrieloid (2007年版)

矮半個頭!

VS Ultra act!

10月另一UMS---宇宙超絕恐龍 Mega Zetton

由日本嘅小學生投稿設計!

左手係把鐮刀...刀邊沾血!!

把刀伸展到腋下!!

設計圖

三代積頓!

VS Astra!

單色扭蛋, 大家估下佢地係由邊隻怪獸演變出黎?

就係佢啦!!!

UHS Ultraman Zearth (2009年版)

同下面隻力斯, 都係半魚有找一隻!

香港又名"牙刷超人", 非常愛乾淨, 係紀念超人30週年嘅紀念作!

UHS Ultraman Nexus Junis mode (2009年版)

如果藍色形態都有新版就好啦!

今次係咁多先!
預告一下: 今個禮拜六有兩隻新UMS! 兩隻都係機械人, 分別係帝拿嘅Mountain Guliver 5同埋新版J9---Jean Killer!!
雖然小弟唔追呢個係列!但就好中意睇各位大大ge分享!好圖!好物!
thz sharing
as i like cosmos,
i think Choas Header is the strongest monster:66:

1st Zetton looks better:51:
nexus又正,個兩隻暗黑巨人又係正!!!:shiny:
樓主係唔係係福x入ga~!!
Dark side is my best favourirte!  :)

Thx sharing again! :)
超鬥士.......
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
唔知點解覺得Ultraman-Belial好可憐...
p.s.
想像唔到樓主所有UHS/UMS既數量!!!
回復 7# F.S.飛煞
Um...粗略估計uhs有五十至六十隻左右!
ums大概有三百幾隻!
始終都接受唔到UMS愈出愈細隻 玩起上黎真係冇咩FEEL,,,