Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.90~~~Greeed 水棲系幹部~~~Mezool

點解永遠見吾齊自己的九枚核心硬幣???有無圖???去皆王 3/F 買包ball joint  左佢
冬暖夏涼小恐龍 發表於 16-12-2011 07:27 AM
無圖呀~~~係劇未話變就變~~~:DD 我都會試下搵啲 ball joint 換咗佢~~~:67:
幾鍾意 some 大你用紅色作為背景顏色拍攝, 呢輯相好靚。入咗電王 Climax Form 未呀? 等緊 some 大你& ...
Englishman 發表於 16-12-2011 09:42 AM
THX Englishman 兄支持~~~高潮今日入咗啦~~~今晚有精力再同佢摶過啦~~~:$
Mezool太脆弱啦...........
咁快,玩爛.........破晒RECORD...............
Knight! 我飛佛
_WL_ 發表於 16-12-2011 01:34 PM
出咗帖啦~~~支持咗未呀 _WL_兄~~~~:DD
搞到我淆淆地去追greeed....
火野映司 發表於 16-12-2011 07:38 PM
唔淆~~~~好GE唔怕追喎~~~~:43:
我是1個仍不能接受OOO的拉打迷
不過我竟然覺得這隻怪幾靚是因為佢對高爭鞋
greeed外表好,可动差,關節弱
只是金玉其外,敗絮其中?
ankh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
雖然我無入greed, 不過都支持琛哥~!
一舊仔 發表於 16-12-2011 08:19 PM
THX 一舊兄支持~~~~~:)

咁快玩爛
咁唔小心呀
cchong420 發表於 16-12-2011 08:38 PM
今次個關節真係幾化學~~~一撳就斷~~~但另一邊又ok~~~我諗可能係已經有內傷關係~~~:unhappy:
忘記支持some大,電腦既控制權拎番了嗎?
zero2443 發表於 16-12-2011 08:40 PM
過咗考試期無咁緊張啦~~~而家可以用番張枱~~~:DD
Mezool太脆弱啦...........
咁快,玩爛.........破晒RECORD...............
一文字 發表於 16-12-2011 10:59 PM
我諗個關節本身有內傷引致~~~~另一邊又ok 喎~~~~:(
我是1個仍不能接受OOO的拉打迷
不過我竟然覺得這隻怪幾靚是因為佢對高爭鞋
歪不正 發表於 17-12-2011 12:45 AM
有眼光呀師兄~~~~~~:71:
greeed外表好,可动差,關節弱
只是金玉其外,敗絮其中?
ankh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kanono 發表於 17-12-2011 12:55 AM
啲膠料溝得都幾化學~~~真係要小心啲玩~~~:78:

在此多謝各支持本帖的朋友~~~~下次分享應該輪到 climax 啦~~~~:)