Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.90~~~Greeed 水棲系幹部~~~Mezool

嘩!!正!!欠Ankh(lost)組成Greed惡鬥大軍!!
ckc52322 發表於 15-12-2011 02:07 AM
THX ckc52322 兄支持~~~~lost Ankh 月尾會到手~~~:)

隻 mezool 好得, 我有留意到斗蓬上面的花紋真係做得好正, 有冇背面圖睇下...
估唔到 greed 四子的上色同埋 ...
36韜 發表於 15-12-2011 06:11 AM
THX 36鞱兄支持~~~無咩心機再影背面特寫啦~~~~:(我而家心情平復咗啦~~~有機會先再入多隻啦`~~~:DD
不知為何最近的shf已由耐玩變成一玩就爛:80:
第五彈? 不是第四彈嗎?
不知為何最近的shf已由耐玩變成一玩就爛
yugi 發表於 15/12/2011 10:31

好似話連超合金暈都有咁嘅情況, 聽到嘅係再版嘅六神

有傳話笨呆有 d 波凸已經開始偷工減料, 如果真係嘅話..... :59: :70:
十卜:71:
睇見2ch堆人用Mezool玩各種play之後突然覺得笨大最近女素體真系算進步XD
見到 Mezool既名,就諗到個大蕭佬讀佢個名,最記得就係呢個名,一睇到some大大既sad thing,個心都「拿」住左……睇之後既相都覺得好sad呀﹗
不過都好支持大大既post﹗大大一向都有正野分享的﹗多謝﹗
Mezool真係出得唔錯~~~
不過斗篷Ball Joint真係幾礙事~~~
我都整爛咗......
不過唔係斷開,係 ...
pein 發表於 15-12-2011 07:17 AM
真係咁化學~~~~連根拔起都好過我呀~~~起碼有得救嘛~~~睇黎要攞一舊兄幫手畀啲意見啦~~~:oh:
some大會入埋unkh(lost)吧?
superterry 發表於 15-12-2011 07:44 AM
已訂~~~~希望唔會再出事啦~~~~:help:
正,我尼度要等下个新期先有。
还有最近都早出晚归,入手的玩具都没有时&# ...
ToysHunter99 發表於 15-12-2011 08:09 AM
ToyHunter 兄係邊度玩家呀~~~~:) 多謝支持先~~~~:77:
又黎 (十) 扑吓森大先   

講開體形, 真係唔知點解笨呆心目中嘅「完美人體體形」 ...
garykctse 發表於 15-12-2011 08:18 AM
THX gary 兄支持~~~~笨大女性素體比男性還要纖細~~~呢點我玩光美時已經知道~~~今次呢個身型我係收貨GE~~~~:65:
msz006_ver.ka 發表於 15-12-2011 10:34 AM

我都想知...
btw,我想問係未有隻終極greed kazari會出?官網一直冇data...
Support Some大!!
等Some大的ANKH(LOST)報告~
會係2011年最後一個報告定係2012年第一個報告呢?
SUPPORT!!!
實在太不幸了...粒ball joint 竟然咁兒戲
期待呢個月隻ankh
不過之後仲要入多隻完 ...
D@ZAce 發表於 15-12-2011 09:14 AM
THX D@ZAce 兄支持~~~~~:)希望大家小心啲就算啦~~~~不過我個帖出得太遲可能有朋友已經出咗事~~~~:o
Support
ball point甘化學
仲末拎,希望吾好甘易斷
saga522 發表於 15-12-2011 09:52 AM
saga 兄千祈唔好重蹈 Kazari 覆徹啦~~~~小心啲崁入去呀~~~~:(
我都想知...
btw,我想問係未有隻終極greed kazari會出?官網一直冇data...
p_lam0730 發表於 15-12-2011 12:13 PM
msz006_ver.ka 發表於 15-12-2011 10:34 AM
第一彈係 Ankh 右手嘛~~~重跟埋雪條同地台架~~~:DD
some大好快手的玩具報告啊,:71:玩具睇上去還是不錯,但系披風個位置個鏈接位好脆弱下:55:,:78:有個問題想請教下,唔知some大覺得入恐龍combo好,定系鳥系combo好呢?感覺鳥系呢外形,個人覺得系甘多個組合中最正,:67:但系對腳系膠腳不但止,打開的角度很小,加上對翼系限定:70:,恐龍系感覺好唔錯,但好似外面炒得好犀利,又唔系好見有貨。:54:最後更系要多謝some大的靚相分享啦!:73:
十卜some大:71:
估唔到連咁有經驗既玩家都玩爛左,笨大既質素唔通走去CMs咁既程度?希望只係個別例子,亦希望大大不要太傷心。:80:
至於個Figure,我都覺比例唔錯,上色有水準,真係鍾意OOO既朋友一定要擁有!
ToyHunter 兄係邊度玩家呀~~~~ 多謝支持先~~~~
THX gary 兄支持~~~~笨大女性素體比男性還要纖細~~~呢 ...
Somebody_Ex 發表於 15/12/2011 12:06

我..... 係想講話連男人都係骨瘦好柴 :80: :59: