Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.90~~~Greeed 水棲系幹部~~~Mezool

那魚網絲襪很誘人~(笑)
差兩位紅戰士同兩位紫戰士~
some兄加油~
some大節哀順變吧

試試能不能用aa膠痴返粒ball joint

support
some大節哀順變吧

support

點解永遠見吾齊自己的九枚核心硬幣???有無圖???去皆王 3/F 買包ball joint  左佢
Some大真係又唔好彩......
咁你會唔會好似kazari咁買多隻?
timothy276217 發表於 15-12-2011 01:19 PM
死法唔同 Kazari ~~~有得整應該唔會買多隻呱~~~:DD
十卜深大!!!!!!
怪物et 發表於 15-12-2011 02:56 PM
THX 怪物兄支持~~~~:)
十卜some大好post!!
等緊你邁向第100post

p.s. some大有冇入ooo嘅印度comboo(唔記 ...
_WL_ 發表於 15-12-2011 03:25 PM
第一百個 post 好快會到~~~~91 係 Knight~~~92 係 Climax Form~~~93 應該係 Burakawani Combo~~~94 如無意外係 Eternal Red Flare~~~~多謝_WL_兄支持~~~:)
好彩我見佢咁幼都唔敢左右咁扭入佢用直按方式裝
yugi 發表於 15-12-2011 03:55 PM
拔番出黎又令我膽戰心驚多一次~~~:cool:
幾鍾意 some 大你用紅色作為背景顏色拍攝, 呢輯相好靚。入咗電王 Climax Form 未呀? 等緊 some 大你嘅報告呀!
第一百個 post 好快會到~~~~91 係 Knight~~~92 係 Climax Form~~~93 應該係 Burakawani Combo~~~94 如無意外係 Eternal Red Flare~~~~多謝_WL_兄支持~~~

Knight! 我飛佛:D
四隻一齊有氣勢
ZIN 發表於 15-12-2011 08:08 PM
THX ZIN 兄支持~~~~今個月尾會五隻添~~~~:)
support some兄
話說呢隻好似唔多得
zero~004 發表於 15-12-2011 09:38 PM
造型OK GE~~~只係斗篷關節脆啫~~~:42:
但係小弟仍然覺得戰隊系列嘅男子們都仲係好瘦,尤其係我而家用隻真劍紅改造成時間紅(未來戰隊) ...
garykctse 發表於 15-12-2011 09:46 PM
咁戰隊系列又好似瘦咗少少GE~~~男女手腳 parts 可以共用的理由吧~~~:(
我建意先把Mezool 背面銀色八爪魚身拔出才把兩邊斗篷插入,這樣可以避免用力過大把關節折斷.....
fggdddsally 發表於 15-12-2011 09:49 PM
都係一個方法~~~:78:不過插拔得多都唔係咁有益~~~今次我唔係好用力都斷~~~真係有啲時也命也~~~:oh:
搞到我淆淆地去追greeed....
那魚網絲襪很誘人~(笑)
差兩位紅戰士同兩位紫戰士~
some兄加油~
御姐喵 發表於 15-12-2011 11:20 PM
唔誘人就係笨大素體失敗啦~~~:shy: 我會加油啦~~~THX 喵兄支持~~~:)
some大節哀順變吧

support
KiraYamato0621 發表於 16-12-2011 07:10 AM
已經平復咗啦~~~:51:AA 膠痴番就無可能啦~~~搵手鑽鑽番個孔再植過另一個 ball 就可以~~~不過我而家無晒啲架生功力全失~~~:help:
唔誘人就係笨大素體失敗啦~~~ 我會加油啦~~~THX 喵兄支持~~~
已經平復咗啦~~~AA 膠痴番就 ...
Somebody_Ex 發表於 16-12-2011 07:40 PM

雖然我無入greed, 不過都支持琛哥~!
咁快玩爛
咁唔小心呀:o
忘記支持some大:56:,電腦既控制權拎番了嗎?:DD