Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [官方大圖] Hot Toys - AC01 - Alien vs. Predator: 1/6th scale Samurai Predator

啱啱見Slideshow個出貨日改左做9月!!!!!!!!!:63:
啱啱見Slideshow個出貨日改左做9月!!!!!!!!!
GTO 發表於 31-5-2012 05:04 PM

:38: :79: :53:
:Q又改出貨日期............頂:no:
9月!!!!!!!!!:47:
頂,我等左咁耐先到6月,而家至加監!
唔話我知因為要派貨定搞動漫節而推遲呀:53:
頂,我等左咁耐先到6月,而家至加監!
唔話我知因為要派貨定搞動漫節而推遲呀
phoenix_fai 發表於 31-5-2012 11:49 PM

我覺得最慘係買了TRON車的人,又話出,結果又無影,又比ironman打尖,
其實交待一聲有幾難,幾時出,真係控制不到?
我覺得最慘係買了TRON車的人,又話出,結果又無影,又比ironman打尖,
其實交待一聲有幾難,幾時 ...
toysbear 發表於 1-6-2012 12:34 AM

佢今年年頭一公佈話Tron要再改到6月發貨, 我已經知候活係一個大話蓋一個大話, 所以我喺4月已經做咗個明智嘅決定: 攞返訂金:74:
佢再改話幾時出, 或者唔出都已經唔再關我事:73:
TRON直頭係離譜啦~比我真係去HT退訂!!
嚟緊7月尾又係一年一度嘅2012動漫節, 佢而家應該要開始安排生產動漫貨品, 所以如果6月份Tron都無消息嘅話, 好可能要去到8月打後........:55:
:31::26::63::56:
:53:少喇叭! 幾時先到貨架~~~等到頸都長啦!! 上年動漫講到今年動漫都完左都重未見偶!! 真係咁難生產咩呢隻!?:55:
:45:支炮好似陽具
這一隻是我最期待的...............
我係後期訂tron,(11/3),而家仲未可提貨!!!!
尼隻之前冇訂有d後悔 :63: