Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [官方大圖] Hot Toys - AC01 - Alien vs. Predator: 1/6th scale Samurai Predator

我當初想訂既時候已經截左~
ilovetoys 發表於 22-5-2012 08:11 PM

呢隻都相當受歡迎, 最近SS都有一隻新作品.
回復 145# phoenix_fai

Ching,哩隻真係好嘢,Avengers 買少隻唔緊要,哩隻竹谷大師嘅就非買不可!!:71:
不過如果用返最早期展覽擺出嚟果款地台就仲正!!!
其實我都係後追單~當時HT又係好似今期咁…不停推新品,但生產線又搞唔掂…包括同期失敗作alice and CA 兩隻我都鐘意~但兩隻都領灑野…重要同一時間推monger…所以當時無訂呢隻…而家都係死死地氣兩個月前追返張單…不過好彩都係貴2舊幾~還可以接受~希望出既時間唔好要我領第三隻同期產品就好了…:*
提外話…呢隻野既單…雅烏都係得一張半張~相信好多師兄都同一樣個期領野都唔敢訂…
不過我同事無啦啦~學我又追多隻…佢話原來唔知呢隻p仔可以開合下顎!! 因為官圖又的確無一張相係開口既!! 重以係得個銷牙仔樣~:(
等ching的靓相:73:
回復 153# phoenix_fai

Iron Monger 同竹谷predator 係我最期待嘅兩隻figure,不過Iron Monger訂唔切,要後追張單,貴兩舊,都算可以接受:42:。不過睇過實物,太正喇!
提外話…呢隻野既單…雅烏都係得一張半張~相信好多師兄都同一樣個期領野都唔敢訂…
不過我同事無啦啦~學我 ...
phoenix_fai 發表於 22-5-2012 10:40 PM

我雖然訂咗,但唔係師兄你講都唔知佢上下顎可以開合。。。。。:@
我雖然訂咗,但唔係師兄你講都唔知佢上下顎可以開合。。。。。
加爾貓 發表於 22-5-2012 11:05 PM

燃大喔!?:@
師兄你睇下第10頁#139樓既師兄(thiam )張大陽報相~幾猛!!

再睇睇第一頁樓主既官方介紹~
- Movable jaw
(不過我都係好遲先留意到:shy: )
好心急...快D出啦:63:
燃大喔!?
師兄你睇下第10頁#139樓既師兄(thiam )張大陽報相~幾猛!!

再睇睇第一頁樓主既官方介紹 ...
phoenix_fai 發表於 22-5-2012 11:55 PM

嗰陣見倒隻嘢造得咁靚,成個人魂魄都唔齊,乜鬼嘢細節都無留意(其實係懶,以為圖一眼睇晒有乜嘢。。。。。):80:
我一月份先訂,以HT啲擠牙膏方式派貨,睇怕無七月都唔使旨意有得玩:63:。。。。。
回復  phoenix_fai

Iron Monger 同竹谷predator 係我最期待嘅兩隻figure,不過Iron Monger訂唔切 ...
72吋Figure 發表於 22-5-2012 11:02 PM

monger買貴左兩舊? 唔通買左我張次日訂單既係您~:65:
不過我都重有張首日訂單等緊領monger!!:36:
monger買貴左兩舊? 唔通買左我張次日訂單既係您~
不過我都重有張首日訂單等緊領monger!!
phoenix_fai 發表於 28-5-2012 12:32 AM

"唔通買左我張次日訂單既係您"
哈哈,買你張次日訂單可能真係我!! 不過只賣貴兩舊都算有你良心~:34:
快D派啦.....:oh:
等LEE隻同個IRONMAN頭真係等到我心癢癢....:help:
本年度最期待的兩件貨....:unhappy:
"唔通買左我張次日訂單既係您"
哈哈,買你張次日訂單可能真係我!! 不過只賣貴兩舊都算有你良心~
72吋Figure 發表於 28-5-2012 12:54 AM

我都覺得係早左賣~~你睇ya who而家貴4舊唔只~係汁到啦~:34:

今次隻p仔咁多嘢攪!希望ht造好啲qc啦:67: