Toysdaily 玩具日報

查看: 10465|回復: 39

[玩具攝影] [BM再入坑] Medicom Harry Porter : 意想不到的好扭

[BM再入坑] Medicom Harry Porter : 意想不到的好扭

近日石內卜(Severus Snape)新推出, 於超人玩具見到展示, 同場亦DISPLAY埋哈利波特.

老實說, 賽佛勒斯本身亦有興趣, 不過新品偏貴, 加上一段時間後插水似乎指日可見,  於是轉移視線至哈利波特身上.

無玩MEDICOM一陣子, 像發現新大陸般, 後知後覺原來素體相當好扭, 擺POSE一流.

頭雕雖然偏向漫畫化, 但仍然英俊有型, 深得我心.

誠意推介.

各位帥兄, 請請~

I got one too.  The "new" price is "acceptable".  :36:
哈仔你又啱?!我見石卜內出得很不錯!
樓主好圖
HARRY塊面好似有點營養不良
之前有去焦人見到,睇到個靚價爭D做錯事...
哈仔你又啱?!我見石卜內出得很不錯!
RRAAYY 發表於 22-11-2011 01:07 PM

石內卜好可能會入, 不過琅要等個靚價先, 橫掂唔急玩.

居企重有好幾隻兵未開盒....買左都未必有時間玩....
講到“玩”,M記可算係第一位,但講到真人面相,卻係不敢恭維。
呢只HarryPotter雖然做得唔係好似,但卻非常豐富,再加埋個實惠價錢。。。。
CAT大入得正是時候!:71:
個樣幾劉華 :66:
6XX 買配件買衫買波地都抵
:71:
有冇打算repaint呢:58:
6XX真係抵玩喎~
係超人都見過M記石內卜, 雕得幾似似, M記人樣算係極品~

我到依家都認為 M記 301 body 係活動能力最好, 係衰易爛,及比例細左~
有冇打算repaint呢
O暈 發表於 22-11-2011 03:03 PM

Repaint....邊有本事呀~

舊化就懂....
6XX真係抵玩喎~
係超人都見過M記石內卜, 雕得幾似似, M記人樣算係極品~

我到依家都認為 M記 301 body  ...
凶星 發表於 22-11-2011 03:29 PM

死火....301嚟架?
唔怪得小弟想增高時發覺腳join爭少少入唔到啦。

早知就問下凶星大,$大,布老師呢dM記拉打專家先啦。

:handshake:似呀, 不過MEDICOM我還是鍾情於拉打, 昨天已忍痛訂了DX LUKE SKYWALKER, 唔係好滿意佢無發光劍同D手部唔同面部同色, 但鬼叫我係星戰迷.......局住被劫
似呀, 不過MEDICOM我還昆終情於拉打, 昨天已忍痛訂了DX LUKE SKYWALKER, 唔係好滿意佢無發光劍同 ...
ZIN 發表於 22-11-2011 03:42 PM

鄧zin大肉赤,好在自己唔中又無位。:43:

dx07係sideshow難得鬆手比ht做,應該會生生性性出貨嘅,質素應可以放心。
good can u pm me where i can buy it??
Thx Cat!  I will consider to get this because my head sculpt was small and this body is best fit for my head! :shy: