Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 疑似船長托市活動

呢兩日船長個價有啲回落,訂單三舊有交易,
比起頭兩日,有人三舊八都唔肯買。
尋日見到"阿苦"有日版船長(有長望遠鏡版)賣,個價成3金牛...!!!
都唔明"侯活"點搞,人地日本仔出玩具,最好o既就留俾本地玩家,
其他o既先派外地。
Hottoy明明係香港品牌,反而我地要響外地先買得到"特別版",真係笑大人個口...!!!
另外~早輪認識左個朋友,專玩日版Hottoy,經佢講先知,原來日版o既包裝同港版有D唔同,
但QC就好好多,好似Mark5咁,求其一盒QC都好過港版多多聲!
佢仲話認識左幾個日本賣家,基本上除左收藏家之外,D日本玩家係唔會要港版Hottoy。

香港就係一個咁反智同崇洋嘅地方!對住鬼佬sales好聲氣D,就算中國人講英文都會得到好D嘅服務啦!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
呢兩日船長個價有啲回落,訂單三舊有交易,
比起頭兩日,有人三舊八都唔肯買。
kafai1978 發表於 9-11-2011 11:33 PM

好快變番 一舊八 都冇人要~:52:
尼度變左 CCTD 好耐

係呢度只可以讚 HT 的玩具

要講佢負面野

開定 10 個 A�C 吧
kaiwai 發表於 11-11-2011 03:03 PM

依家我無謂浪費唇舌
唔係D護法又衝出嚟
又話你高登化呢度
又話你block你踩廣告商D post係天經地義...
都係睇下相算啦
有相有真相
回復 114# GTO...

有相都未為真!:38: