Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 疑似船長托市活動

有個叫dicklxx都係架...我試過bid佢d shf....次次都輸比同一個人...但係過兩日件野又重拍過.....仲要同一張 ...
tonylee12003 發表於 4-11-2011 05:09 PM

而家發現都未遲, 佢同seeuagain已經係我既黑名單好耐啦!!
頭像被屏蔽
呢D有分身托價的賣家BLACK LIST 佢就最好
BIT來晒時間
多謝大大報料:71:
seeuagain200x好出名架啦
專炒玩具之餘, 仲要無賴,
bid唔啱佢個價就同你講無貨
我都瀨個野
依家見 ...
GTO... 發表於 4-11-2011 02:21 PM

重好無禮貌,個次上錯電梯,行唔過約定地點,點知比佢串我路都唔識。

試過一次就無下次。
我就中過雞旺, 大紅個FD招, BID到又話賣左, 仲要2次.......
先u亞驚,小弟都聽過佢個大名。
聶風 發表於 4-11-2011 07:02 PM

佢個朵係"見你就驚"
我諗起仙履奇緣最後普堤子話:"嘩!大佬ar...出黎搵食,好心你就落d本啦"
ithacity 發表於 4-11-2011 12:57 PM

:DD:DD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
有個叫dicklxx都係架...我試過bid佢d shf....次次都輸比同一個人...但係過兩日件野又重拍過.....仲要同一張 ...
tonylee12003 發表於 4-11-2011 05:09 PM

係呀,係呀,成日都見佢d野,明明之前比人bid左,之後又再出番嚟,仲要成日都由1元bid起,
真係好心d人有誠意的話,就標明購買價,唔好成日好似洗版咁,真係好鬼煩
無意見, 當睇戲.
係阿虎見慣不怪
總之bid野岩自己價先bid, 千其唔好受托市活動影響:71:

不過 講返兩年前既事=-=
我果陣bid左一d盒蛋扭蛋野 因為一個拍賣品好多野.
而我唔係樣樣都要.
咁就放上網 賣左d唔要既野佢啦...
講到明 係我樓下地鐵站交收咖啦
最後有幾架飛機仔扭蛋 唔記得bid到賣5定6蚊
我都係志在賺評分....
唔係講真 5,6蚊 落樓都費事...
交收果時....個叔叔..3架扭蛋飛機仔....幾蚊雞貨...
.睇左成幾分鐘.....
我都唔緊要 果陣仲讀緊書 反正有時間
之後完成交易
之後佢返去畀左個正面評價我...
但內容 好似係係想講我自己托價....
佢打:   多得新手XXXxxxx 手下留情 係x蚊停手 我先bid到
佢原來係copy左第二高價果個人既名 話人地岩岩好 少佢一蚊
我諗佢以為係我黎吧...
講真...我托 都唔托你一兩蚊啦下話....=-=最後都係5,6蚊...真係浪費時間wor..
不過佢都叫畀正評我 我都無理佢..
返主題
講返托價
我唔介意佢次次托價...
我次次都出一個一定bid唔到既價畀佢...
最少 可以浪費佢1蚊...少數怕長計...
我等佢炒得咁high 一晚都浪費佢十幾廿蚊...
一個月都成幾百咖啦...

差點漏了國際大奸狗kei     babi    多拉a夢
hk人真係精明.......唔會咁易被人欺騙....d$!!!:)