Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 疑似船長托市活動

終於有個公正嘅版主做野了
德哥:71:
不過船長個價都好硬下
而家個價上緊, $17XX以上, 應該遲d就 $18XX.

之前$100蚊走單果d就真係..................
而家船長個價咁硬,我覺得係因為而家市面貨小,暫時都好似派得兩日,
情況就好似Mark5咁,頭幾日條街無貨,$16xx~17xx都有成交,
到後尾....$11xx都無人要。
船長我無訂,但如果有靚價都會入番隻...!!!!!!!
回復 81# kafai1978

想法完全一樣!到C9團推住手推車攞貨之時,就跌價嘅開始吖!
回復 81# kafai1978

靚價我都可能入多隻!
真係做得好正, dx系列好難插得落, , (而且好大機會不插反升)....就算意外插水, 平得果一二百, 不如趁現在正價bid隻好過,若之前冇訂.............早玩早享受~~~
而家船長個價咁硬,我覺得係因為而家市面貨小,暫時都好似派得兩日,
情況就好似Mark5咁,頭幾日條街無貨, ...
kafai1978 發表於 7-11-2011 01:57 PM

Mark 5 吾係喎!個價冇甘硬喎!
話晒dx系列, 賣家一定企得好硬, 點都唔會平過定價賣出
終於有個公正嘅版主做野了
德哥
GTO... 發表於 7-11-2011 12:46 AM

He killed by MAX............. :71:
頭像被屏蔽
回復 74# vgggyo

d人自以為有眼光,有市場觸角...點知最後觸礁了
可能自己份工無出色囉,炒賣玩具就同人講:呀,我做生意架!!
感覺上有成功感,以為會比人睇死....
He killed by MAX.............
Douglas.M.Saint 發表於 7-11-2011 08:54 PM

One more great supervisor then~
我都覺得係實有呢D人, 但應該至少係不同account吧
話晒dx系列, 賣家一定企得好硬, 點都唔會平過定價賣出
周星星rr 發表於 7-11-2011 08:34 PM

中屎夠係DX啦,咪一樣插