Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 疑似船長托市活動

回復 39# S20081997

我係見島疑似托市事件,o係到發表係唔想有人上當...
正如樓上師兄話齋,你唔係炒家的話,我的發表又關你春 ...
ithacity 發表於 5-11-2011 10:20 PM

支持踢爆托價造市等行為。
幫自己加分炸佢:34:
回復 61# ithacity

完全支持良好分享!樓主唔洗理佢講乜啦!
回復 65# rockcham

小心加分不成反被ban吖!
頭像被屏蔽
"小"人又唔會既,最多都係唔會幫襯佢地啫
不過樓主lee個topic對於好多玩家o黎講,真係好有共嗚
一有共 ...
ro仔 發表於 5-11-2011 07:43 PM

人地好地地討論下,,
又有的人唻話人"痴xx ".....

唉,,,,,
真係一養米養百養人...........:42:
其實討論區既野.....小弟覺得, 討論區, 吹下水, 又何必下下為唔同既討論定性的, 若然係奸 Post 邪 Post, 大家及版主自有定斷, 得閒上網開個 Post 吹下水都要俾人話人痴X線, 實在有點那個......
其實大家有不同意見本應是正常,但一d人留個言都用粗口,真係冇品嘅行爲,令人非常討厭!:*樓主請不要介意:64:
俾人篤爆左,唔忿氣咪爆粗囉,靠炒賣行為唯生者,會講道德?傻的嗎?
He is gone and killed~~~~~~~~~~~ :43:
頭像被屏蔽
市場決定..................+倉租...:DD
人地好地地討論下,,
又有的人唻話人"痴xx ".....

唉,,,,,
真係一養米養百養人...........
E神 發表於 6-11-2011 08:16 PM

師兄你引用錯左la,係我對上果個kingkongbb講粗口(剛剛發覺佢被人ban左),起火頭乍,我係幫樓主架,:34:
師兄你引用錯左la,係我對上果個kingkongbb講粗口(剛剛發覺佢被人ban左),起火頭乍,我係幫樓主架,
ro仔 發表於 7-11-2011 12:37 AM

我當然不是說你la~~師兄~
咩人中意撩事鬥非~
明眼人都睇都出~~~~~~~~~~:77: