Toysdaily 玩具日報

查看: 19391|回復: 70

[玩具攝影] [詳影更新] ZCWO 西裝 + HOTTOYS TTM-15 TTM-18 ~黑白配~

[獨圖帖] ZCWO 深灰西裝速影

小弟未試過獨圖POST,小弟亦未試過打燈影相。今日一個POST玩盡兩個FIRST TIME。:43:

ZCWO呢套老西好驚喜,貼身,料靚,附件多。

小弟入貨時老闆娘推薦用TTL素體,小弟試過,都可以,但都最後都係用HT窄肩素體最FIT最靚。

裇衫衣料幾堅挺,外套暗紋感覺高級。

附送嘅手腳都跟BALL JOIN,算有誠意。

皮鞋雖然係膠件,但一件膠有一半磨砂,一半光面,就咁睇似靚野。

IPAD , MAC BOOK AIR比例細左DD,附送畫面貼紙各有三個待機畫面揀,算有心思。

因為值得推介,所以嚟個膠影先,星期三補圖。:64:

[詳影更新] ZCWO 西裝 + HOTTOYS TTM-15 TTM-18 ~黑白配~

Bruce嘅素體係HT TTM-18窄肩BODY ; TONY係用TTM-15 Advanced True Type body。

實際效果係TTM-15好D,但已成絕嚮,所以用窄肩都係現時最配合嘅方案。

新出嘅TTM-19唔使諗啦,唔啱。

值得一提的是,呢套西裝嘅裇衫領口太高,著左三件衫之後又增厚左好多,所以必須用長頸類嘅頭雕。否則一定短頸。:64:

去相:

Ironman crossover Transformer.:@:

對鞋真係正, 唔知重以為係皮做.:$

Bruce 出場:

呢個連頸頭雕個人好滿意, 最緊要頸夠長, 合用.

附放送嘅手掌唔夠ht好,而且跟錯join, 無用到.

小弟無聊到加左screen protector比部ipad....

扭蛋十蚊槍, 唔好插小弟比例問題, 多謝.:64:

可以見到衣領好高, 除此以外, 件裇衫做工幾好.

銀白兩set, 銀色跟黑西, 白色跟白西,

仔細一看, 原來ttm-18高少少.

各位帥兄, 請請~

:64:

first ~~~ :71:
支持 catcat 兄
呵呵唔錯噃:71:
,我訂咗淺色的,但要後曰至有時間去拎:78:
唉!都未有時間攞!
Its like the picture from Men's fashion magazine! Nice!!!!:handshake:
回復 1# catcat

可PM何處可尋同價錢嗎
真人照:50:

.......................................
Too handsome! Simply irresistible:handshake::shy::D!!!
我都係訂咗灰色呢套~~~~
呵呵唔錯噃
,我訂咗淺色的,但要後曰至有時間去拎
Oldcat 發表於 31-10-2011 10:57 PM

後日就啱啦, 第二SET電腦要星期三至到貨, 小弟手上暫時得一SET咋.
回復  catcat

可PM何處可尋同價錢嗎
chankb 發表於 31-10-2011 11:05 PM

PM就免啦, 轉個頭廿幾個request都似....

mk雞旺一, 二樓同地庫都有, 約三魚上下.:64:
WooW! Nice and Match!!!:handshake:
真人照

.......................................
布魯士 發表於 31-10-2011 11:06 PM

嘩!老師蒲面啦:@
昨天取了卡其色, 我用舊HT 闊肩BODY 都著到, 係恤衫緊d, 套西裝真係一流.
另外對手 BALL JOIN 插唔入手掌的, 翻錯舊款 HT BALL JOIN .........
哩set西裝我都有買~一深一淺~
"手的"塞唔入手掌~學樓上話齋...用錯舊joint~!