Toysdaily 玩具日報

查看: 11284|回復: 51

其實在TD上狂插美國隊長垃圾的C兄,有幾多個真係見過大貨是怎樣??

頭像被屏蔽
每次有新野出   有幾張影得唔清ge圖流出   角度色調之類問題,,
個個都媽媽聲    之后出正式官圖   個個都話去訂
之后出貨   唔同ching影ge相都唔同   又係角度色調之類
之后又一班人話貨不對辦     
睇左咁多次都習慣哂啦~~
唔知ching可唔可以放你D相上黎睇睇??
我岩岩係yahoo bid緊張訂單, 但聽咁多人講好似好差, 所以我都驚驚地^_^"
頭像被屏蔽
我認同大大的說法..我明天才有時間去拿...之前真係有d擔心隻野的...不過看多左幾位大大的相.同分析.如O.M.G兄所拍的圖片...發覺真係末必如想像中咁差...加上真係要拿左實物在手...自己親自玩過..先決定係咪差好d...好似睇影評咁...有d戲畀人插到9彩..寫到呢樣唔掂個樣唔掂.....到自己睇左....發覺跟本就唔係差...或者每人眼光睇法唔同...不過信自己感覺實際d....有時上網睇評論..真係認真你就輸....
頭像被屏蔽
回復 1# kingkongbb

我係友台有以下看法:
[ 我都拎左貨, 我同意CHING講法, 實物整體我覺得唔錯, 比起ALICE 同 褔伯, 呢隻值頭係快! 靚! 正!
你話個樣唔似, 我睇官圖都已經覺得佢好似 "尊特拉華特" 啦! (我都照訂AR!)
你話佢件衫內籠求其, 咁不嬲HT D 衫都係咁上下( 同殺戮戰場一樣, 表面OK, 裹面D線頭咪又係亂咁飛! )
唯一不滿係隻手舉唔起, 咁點飛盾呀大佬,,,,,,,,,,]

所以我支持樓主!!!
幫佢增高返會好睇返d既 , 只少我今日幫佢增高完睇落去都順眼左
我昨晚拎了貨也不是太差,但皮帶扣掉轉左就真係抵打,其他也算合格呀,i like the boots and gun especially,

不過睇avengers 2012 trailer,CA會著新衫
我睇過
同版差得多

初初睇咗網上某些評論,插得咁狠,真係有啲猶疑。
到今日實物到手先知虛驚一場,雖然唔可以話係最好嘅HT出品,
但真係物有所值,一啲都唔差,我可以比個 “正“ 字去形容。
勸各位CHING, 唔好盡信網上評價,睇下實物先自行判斷啦!
係就最好∼我都唔想濑嘢.....
頭像被屏蔽
:42::42::42::42:
我是在第一天(星期五)取貨的,回家發覺槍袋皮帶斷了,第二天去換新的,值得一讚那位哥仔很有禮貌。
美國隊長實物樣貌與樣版的確有偏差,但沒有相片上那麼嚴重,我覺如果是留作自己玩的可以接受,畢竟他戴面罩不似Alice或鍾博士般要露全面。不過如果打算炒賣的話恐怕會無利可圖甚至要虧本了。
奉勸未取貨的大大,先去看一看實物才決定是否棄訂吧!