Toysdaily 玩具日報

查看: 16801|回復: 30

[玩具攝影] 最終的力量 - 幪面超人格連。帝皇形態

劍崎和相川的領域, 我窮一世也達不到嗎?

不會! 現在, 十三只咭牌經已在我手上...... 現在讓我看看自己最頂峰的力量吧!

方塊 K(Evolution Giraffa)- 由鍬形蟲 Undead進化! 需配合Absorb使用,便可變身為 Garren King Form!

橘朔也

幪面超人Garren的變身者。BOARD 的成員,是劍崎的前輩,但是因為心理因素對騎士系統產生恐懼,造成心理障礙,所以電視故事前期有段時間無法戰鬥,後來也愛上自己的心理醫生,最後因為愛人被不死者殺害,而完全克服心中的恐懼重新變身為 Garren 而戰。後來以前輩身分帶領上城睦月成為騎士。個性嚴謹而認真,比劍崎和廣瀨還早進入BOARD,因此經常提供關於 BOARD 的情報,在主角群中也隱然有領導者的地位。

Source: Wikipedia

Next Sharing...

光之來訪者 - 佳亞 V2

nice, but its ears are just like a cat......
I love 方塊 's face more :no::no:
劇/劇場版有出過ma?
格連king form正面好似隻狸貓:DD
不得不讚四眼佬d產品水準越黎越高:he:
但質量就......:Q
回復 4# chan_mou
呢個形態TV同劇場版都未出過,只係Sic Hero saga裡面出過
其實係咪4眼佬自己design的?:(
希望笨大都出hero saga的,4眼的質數又令我唔敢入手
這個充滿毒性, 毒汁四射, TAK哥影得佢好型:no:, 上星期行過, HENRY講我哋想要嘅快出, 會留番一個俾小弟.
其實係咪4眼佬自己design的?
FANGJOKER 發表於 14-11-2011 09:22 AM

劇/劇場版有出過ma?
chan_mou 發表於 13-11-2011 11:53 PM

It come from SIC Hero Saga! :)

nice, but its ears are just like a cat......
pcwolf 發表於 13-11-2011 10:24 PM

It is 鍬形蟲. :)
好正:71:不過件甲好似冇陰影...
支持sic post:71:
好正 :71:

劍系SIC原裝我都買齊哂, 系冇買-o-o-出品
次次行過-o-o-都想買佢返去, 但又怕一買完轉頭笨大話出 :55:
好正

劍系SIC原裝我都買齊哂, 系冇買-o-o-出品
次次行過-o-o-都想買佢返去, 但又怕一買完轉頭笨大 ...
sraywing 發表於 14-11-2011 06:04 PM [img]
[/img]

Honestly, I willing to pay if Bandai issue it later!  Like the case of New Den-O... :(
:74: Good Buy ar......
I bought 1 months lor
Good Buy ar......
I bought 1 months lor
小刺蛋 發表於 14-11-2011 10:35 PM

Pal, show there!:71: