Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[玩具攝影] 最終的力量 - 幪面超人格連。帝皇形態

好有牙狼嘅影子...
德哥覺唔覺得-O-O- 哩隻SPC 關節穩陣左
而家咁樣好玩左擺姿勢都易左~~~:71:
我覺得哩隻真係可以完左劍糸列既夢想
真係出得唔錯:71:

:50:點解個POST 黎左依邊既:50:
但沒有13隻undead既雕花既?
但沒有13隻undead既雕花既?
老文 發表於 15-11-2011 04:24 PM

劍係錯誤融合先有,所以最後自身都變成undead
回復 19# yugi

噢..原來有d咁既事..謝回答:77:
-O-O- 今次D素體關節有冇改良到~?  
尤其係足踝關節會唔會同以前一樣不是ball-joint而是軸鉸,可動度低得黎膠料一動即斷...
另外一隻 DIY o的鑽石用左透明件效果好似仲好~

原裝 SIC 參考出品~

(-O-O- 版塊面好似造闊左...)
德哥覺唔覺得-O-O- 哩隻SPC 關節穩陣左
而家咁樣好玩左擺姿勢都易左~~~
我覺得哩隻真係可以完左劍糸列 ...
響介 發表於 15-11-2011 03:42 PM

Pal.......... It is non-official product.............. :(
好正,但係咪要訂?
好正,但係咪要訂?
kirachan 發表於 15-11-2011 11:02 PM

Walk-in is OK!
Walk-in is OK!
Douglas.M.Saint 發表於 16-11-2011 06:31 PM

點解我尋日問佢要訂= =
Cause all sold out................. :(  I'm the one who walk-in and get it.  :)
嘩! 超型呀! 好犀利呀大大! THANK YOU!:64:
終於忍不住,入咗king form, 入來看看毒力源頭:63:
終於忍不住,入咗king form, 入來看看毒力源頭
ZIN 發表於 11-1-2012 10:18 PM

My friend, look forward to your sharing then! :71: