Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY即將推出HD 1:4系列的李小龍人偶 “獨家版權”是亮點

睇黎2間野鬥法行動升級了, 但唔係鬥平....係玩貴價野
回復  iammaster

邊間出得好就支持, soliderstory, headplay 大陸品版出得好照買,m記出得差就擺買, ...
metalsad 發表於 20-10-2011 03:49 PM

另一方面你不如叫eb攪好d先,唔好自己得30分就走去串人地80分個ht先....
EB癈唔係因為ht打佢先癈,而係佢本身癈.....
回復 47# neo.L

:71:连对手同個body d色都可以唔同色、body会染色都话正常...
仲要引埋落個盒度话正常无得以此为理由换货先死得....你唔话佢废都唔知可以用咩形容词去形容佢....
ht如果你仲認為你系有實力就名正言順來一場,唔好人做你又做
屎上最矛盾既一句话........  :3 ...
Maxson 發表於 20-10-2011 12:40 AM

佢傻嘅你就唔好刺激佢啦
回復 49# 00001

:47:死喇.......!!!早d单声吖嘛∼:55:
EB的1/4 T-800, 我只能說是HT的放大版(唉,個頭雕講到幾靚幾好,我屋企有隻HT架,唔好當玩家盲先得架)。你出得好自然多人買,少說話多做事啦!!
呃,其實我都想EB買哂例如Ironman, Spiderman同復仇者大戲獨家版權,咁我就可以正式逃離十二吋之無間地獄:66:
佢傻嘅你就唔好刺激佢啦
00001 發表於 20-10-2011 22:25

冇人刺激佢呀, 佢自己不斷o係微博挑人機.
標野一食左屎就賴呢樣果樣, 潛水龜縮,
隻 T-800 多人讚就出黎吋吋貢.
老實講 EB T-800 個樣係似過 HT 果隻,
不過你係 1:4 人地係 1:6, 都唔知有咩噤自豪,
你做隻 1:6 出黎 win 到人就話o者 :45:
EB的1/4 T-800, 我只能說是HT的放大版(唉,個頭雕講到幾靚幾好,我屋企有隻HT架,唔好當玩家盲先得架)。你 ...
童虎 發表於 21-10-2011 12:36 AM

你好,請問你有睇過 1991 年果部 Terminator 2 嘛?如果有嘅話,請你試吓喺呢部片入面 capture 一幅主角阿諾嘅圖係睇上去似 HT 1:6 果隻阿諾嘅,唔該哂師兄∼ :77: 戲中嘅阿諾真係唔得囉,冇一張似 HT 嘅1:6阿諾,真係唔啱。

你好,又或者你可以試吓真係囉 HT 個隻阿諾頭去搵專業人士放大佢,睇下你呢隻“放大版”係唔係同EB果隻阿諾頭一樣?噢,請你唔好誤會,我唔係同你爭論緊 HT 定 EB 似阿諾,我只係話 HT 果隻放大咗唔同 EB 果隻囉。

噢,同埋我倆隻都有收藏,同埋我唔係盲嘅。多謝。
咁小龍fans咪要谷買eb?其實如果出得好,玩家又冇所謂,邊間出都一樣。家陣太多選擇啦,攪好產品質素最重要。
嘩,原來真係有打手,竟然可以指鹿為馬!何必口舌之爭,做到成績先挑機啦!如果HT隻T-800都叫唔似,我諗呢個forum都唔駛做啦,九成玩家都盲哂了!(仲有唔好扮大佬呀,我睇住阿諾由Terminator做到州長呀!)
唔會再覆,謝挑機!
好熱鬧! 比d壓力HT都好,我都好想用2千幾買到說話都不能表達o既HT極品級進化超越版1/4....

另外我對EB新小龍系烈好期待~
李二姑娘真是不負責任,咁容易比人昆:p
其實都唔知龍哥哥還有咩好推?將所有角色2.0化??變大??
我已經有9條龍伴隨,夠瞧了:)
話時話 EB 又話補番個死亡遊戲不可動眼頭雕比第一日拎左貨果 D 大大,
佢兌現左承諾未 ??
你好,請問你有睇過 1991 年果部 Terminator 2 嘛?如果有嘅話,請你試吓喺呢 ...
cc2ysk 發表於 21-10-2011 12:53 AM

唔好話放大縮細d野,我只係話1/4隻大頭怪唔得,個頭生野都唔會變到咁大.....