Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY即將推出HD 1:4系列的李小龍人偶 “獨家版權”是亮點

咁HT咪出唔到李小龍?好野喎呢下,隻dx04成為絕響,又有得抄

不過HT可以出1:5,然後話出得唔準,生產問題做細左,變左1:6~~~呵呵呵
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
出嘜body唔洗版權o既, 事實李小龍都無咁科啦. 不過EB今次真係要繼續Leon and T800 Arnold 的成績, 比心機! :p
如HT出到金大師版死亡遊戲相信好多龍迷勁期待~
咁HT咪出唔到李小龍?好野喎呢下,隻dx04成為絕響,又有得抄

不過HT可以出1:5,然後話出得唔準,生產問題 ...
whitedol 發表於 19-10-2011 06:08 PM

咁不如出1:5.9

話時話,如果版權真係比咗EB, 李香凝就真係所托非人
無金大師攞乜版權都無用。
今次隻超人又再一次證明金大師嘅功力!
就算EB買斷版權又點,我一定唔買佢啲產品!
頭像被屏蔽
十扑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
轉個角度黎睇,即係EB怕左HT,
買斷版權,自己做獨家,即係如果大家一齊出,實唔夠人地好,
所以唔俾其他 ...
kafai1978 發表於 19-10-2011 04:07 PM

哈哈師兄你咁激動我睇完笑咗出嚟。你做過生意未?不如我聽日借兩千萬過你等你去同HT傾吓,睇吓陳生會唔會俾你又做Ironman嚟打佢自己?你問吓陳生又會唔會俾3A又做Ironman? 按照你”買斷”就即係唔夠人地好嘅推斷,即係3A Ironman 一定好過 HT 啦~ 我又唔覺喎。
回復 27# cc2ysk

認同~正如而家大牌子係香港只開專門店,唔做分銷!有錢賺既肥水不留別人田!
EB而家再出1:6龍哥就唔多睇好,不過1:4始終未出過,應該都有唔少龍哥迷會入,除非到時變左大頭周董.....
EB D野...........真係mama
回復 9# kafai1978
e位ching,我又唔系好同意你講法,ht當初唔買斷版權系明顯出來打eb,如果買斷又害怕小龍插水價用力拋售,ht我隻7xx買,5xx冇人要,但eb當年龍爭ab我仲keep住,5xxx都唔賣,就知道咩市場,隻“i 油命”你以為就ht做到?估計ht又系系後面做手腳,如果你系商人又d頭腦就明白,我自己玩figure多年好理智,懂得分析,客觀,另外你話傻bill做小動作,eb攞版權公佈都系小動作,膽大講句ht龍頭成日慍人寫佢,米仲難頂,eb明顯宜家系去馬加強實力,你敢唔敢同我一齊攞住隻t2去中港台3地最旺條街度比較(當然你攞ht,我攞eb),睇下結果,你敢,我包食住,輸左俾來回機票?????????仲好笑系我反問下你,你攞隻ht既t2,1:6去放大睇下似咩,你願意放大費我請!!!仲笑爛過小丑個口,你敢,就銅鑼灣,中環開始先?