Toysdaily 玩具日報

查看: 21915|回復: 76

[ENTERBAY] ENTERBAY即將推出HD 1:4系列的李小龍人偶 “獨家版權”是亮點

如若真如BILL所言版權買斷的話,那HT接下來是否暫時無法推出新款李小龍人偶了呢?(好吧,其實我也希望我的EB死亡遊戲不會被HT洗牌)

還有就是BILL爺的“打不死”發言讓我有點想笑他孩子氣又有點支持他,呵呵~~

=============================================================
我將標題的 "版權買斷" 改為 "獨家版權" 因為這樣會比較接近轉貼內容的原意,THANKS~

MAX
經過上次死亡遊戲一役真係有D驚
希望EB真係有心做番好
首先請不要把唔係用黎生產嘅樣辦放出黎呃人
我一隻小龍都未有,EB幫忙做場好戲黎睇下
没有了金师父,他还可以“重振雄风”吗? 即使有版权,只怕推出的产品差人强意。。。
信唔過....

寧願大貨靚至比多一百幾十買現貨。
獨家???是真的還是大話?? HT?
:time:HT新開發body典算?好想HT出死亡遊戲同埋個樓梯背景。:handshake:
1/4 頭 + 1/6 身 ???
又係吹水!斷又好,唔斷又好!出得靚就有人比錢!呢個世界沒有不死身,有幾多身家比你傾,造好啲貨至講啦!
轉個角度黎睇,即係EB怕左HT,
買斷版權,自己做獨家,即係如果大家一齊出,實唔夠人地好,
所以唔俾其他人出,要人焗買自己產品...!!!!
講真,傻Bill不如做好D產品,價格調低返D,就算1:6都未驚過啦...!!!
做埋呢D小動作,即係未打就先認輸...!!!!
好似T-800咁,HT由你出,但EB出得好過HT咩...??
除左標榜係真皮同金屬武器,仲有咩好呢...??
唔係話隻1:4 T-800做得唔好,只係市場上未有比較,
如果將佢縮細番做1:6,大家又會揀邊隻呢..?????
頭像被屏蔽
真的非常伤心。。。:79: 如果2012得EB独家推出甘我念我2012 真的不会买任何李小龙figure...
并非我看唔起EB, 我係对EB班大货上色军团无信心。 事实证明HT大货上色係市面上还是最好的(不计最近d额头光油,钢铁侠退色 :34: )我係非常期待HT的包胶死亡游戏gah!!!!!
轉個角度黎睇,即係EB怕左HT,
買斷版權,自己做獨家,即係如果大家一齊出,實唔夠人地好,
所以唔俾其他 ...
kafai1978 發表於 19-10-2011 04:07 PM

eb 個手關節 ... ... :70:
咁 HT 之前 show 果個全包膠 body 回仲出唔出呢 :34:
頭像被屏蔽
说? 谁也会说。 得看实物~对之前的死亡游戏,真的很死亡了。
怕怕~~呵呵~~~