Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.85~~~Greeed 貓系幹部~~~Kazari

隻眼好暗                      
白色雷獸 發表於 11-10-2011 11:15 PM
透唔到光會變得暗~~~~不過係透明部件已經OK啦~~~~~:)
回復  Somebody_Ex

Ok! Thx~ ^^
個effect part又係限定嘢! (不用買)
Newt 發表於 11-10-2011 11:57 PM
如果鍾意又唔使即刻放棄GE~~~~網拍有得bid~~~~試下無妨GE~~~~:DD
支持Some大大 靚相加詳細報告 ,這兩隻Greeed絕對係SHF高水準之作!
KK 發表於 12-10-2011 04:02 AM
THX KK 兄支持~~~~~如果無錯件就真係"威利骨"啦~~~~~:)

買多隻...樓主果然有愛
滴滴仔 發表於 12-10-2011 09:15 AM
第一隻雖然裝錯咗~~~但經評估係一隻相當唔錯GE SHF~~~:78:所以好快手咁入多一隻~~~還好今次無事~~~~:D
Support Some bro!!
You are not alone! mine's also sad貨....
fktuen 發表於 12-10-2011 09:57 AM
THX fktuen 兄支持~~~:)手鬆都好過裝錯件~~~:oh:
隻 Kazari 造功好仔細,不過我怕玩得多,尖位上的銀色會甩晒。
fktuen 發表於 12-10-2011 09:59 AM
我隻士啤其中一個存在價值就係驚啲銀色甩油~~~有 parts 可以換嘛~~~:DD

在此多謝各支持本帖的朋友~~~~今個禮拜原本想分享隻 Riotrooper ~~~奈何行貨未到~~~唯有等到下個禮拜先啦~~~~:64:
THX fktuen 兄支持~~~手鬆都好過裝錯件~~~
我隻士啤其中一個存在價值就係驚啲銀色甩油~~~有 p ...
Somebody_Ex 發表於 12-10-2011 08:09 PM

限定品用作士啤,Some兄好捨得呀!:p
我家的SHF士啤有 The First 1號 & Faiz ~~ :)
THX fktuen 兄支持~~~手鬆都好過裝錯件~~~
我隻士啤其中一個存在價值就係驚啲銀色甩油~~~有 p ...
Somebody_Ex 發表於 12-10-2011 08:09 PM

題外話,話說我也愛上了 Some兄頭像的囡囡, Fourze 裡的 Queen~ :shy:
題外話,話說我也愛上了 Some兄頭像的囡囡, Fourze 裡的 Queen~
fktuen 發表於 12-10-2011 09:07 PM
fktuen 兄都鍾意嘛~~~~咁我 keep 住用耐啲啦~~~~~:shy:
限訂都中SAD 貨.........:time:
又入多盒...........SOME大果然係SHF王者...........:$
限訂都中SAD 貨.........
又入多盒...........SOME大果然係SHF王者...........
wing0boy 發表於 14-10-2011 01:05 AM
唔敢講咩王者~~~~小玩家而已~~~~:(撇開錯件問題~~~Kazari 其實出得唔錯~~~:)
買得貨多終遇sad...呢樣我都試過,
好彩限定未試過~~

kazari都好靚,但小弟only入uva算(or將來希望有ankh完全体會入埋)
支持
謝謝樓主!亦對你另一隻貓貓深表同情!
買得貨多終遇sad...呢樣我都試過,
好彩限定未試過~~

kazari都好靚,但小弟only入uva算(or將來希望有an ...
KiraYamato0621 發表於 15-10-2011 08:47 PM
THX Kira 兄支持~~~~好耐無入黎啦~~~~:)
謝謝樓主!亦對你另一隻貓貓深表同情!
ckc882000 發表於 15-10-2011 11:30 PM
多謝支持同關心~~~~我已經淡忘咗啦~~~:77:
THX Kira 兄支持~~~~好耐無入黎啦~~~~
多謝支持同關心~~~~我已經淡忘咗啦~~~
Somebody_Ex 發表於 16-10-2011 01:00 AM

師兄真睇得開!
4魚 total loss:angry: