Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.85~~~Greeed 貓系幹部~~~Kazari

支持some大~
那麼多sad貨~看來買這隻要靠運氣~
正想入貨~要先拜神一下~
momo大王 發表於 10-10-2011 09:23 PM
THX momo 大王兄支持~~~:65:
哇,甘多大大重伏, 希望不好赖野
ToysHunter99 發表於 10-10-2011 09:24 PM
真係淨係睇出面好難睇得出~~~開盒睇又唔得~~~:55:
Some大,呢隻野看上去好似好X高,好X修長...
knovel 發表於 10-10-2011 09:29 PM
朋友~~~小心用語~~~:50:其實身型同 UVA 差唔多而已~~~:78:
支持some大先

亦都慶幸自己o個隻冇事...
好似未開眼咁GA
一文字 發表於 10-10-2011 09:35 PM
係對眼太深色~~~透唔到光變咗黑晒咁~~~:(
接一連二有錯件報告
我都要再check check先得~~~
pein 發表於 10-10-2011 09:42 PM
我自問算小心都睇唔出~~~希望 pein 千祈唔好再連冧 sad 貨王稱號啦~~~:o
Thx for your high quality report again! :71:

For Greed, I will only look for perfect UNKH.  :shy:
呢隻野 d qc 真係唔錯, 上色水準漸見一流...
咁大獲裝反左:47:
我想問影響大唔大??
因為本人唔系香港都係叫朋友幫囉貨
好怕中左SAD貨:72:
想請教各位不幸中sad貨的大大,你地個盒係單膠紙定雙膠紙!
從盒外有無機會睇到有無腳關節問題?
小弟都想 ...
crow 發表於 10-10-2011 09:45 PM
我買兩隻都係單膠紙~~~從外盒睇左腳大腿關節有問題同無問題都可以做到無問題咁GE樣~~~:(不過有問題GE左大腿會可能突出多少少~~~可以GE話攞多兩隻睇睇比較下~~~左腿關節凹啲中招機會低少少~~~:67:
銀色釘子...想起ghost rider
anyway,support some兄
zero~004 發表於 10-10-2011 09:47 PM
真係有 Predater 同 Ghost Rider 二合一GE Feel~~~再加上日本動漫人物長身線條~~~就係今之呢隻 Greeed 啦~~~~:66:
十卜some大
小弟都未攞,唔知會唔會奶野呢
timothy276217 發表於 10-10-2011 09:48 PM
希望 timothy 兄福星高照~~~大步攬過啦~~~~:handshake:
好瘦啊~~~~~~~~~
jazz4004 發表於 10-10-2011 09:52 PM
怪人身型肥瘦高矮反而無問題~~~始終係怪人嘛~~~如果係超人就差啲啦~~~:)
正係幾正, 不過唔入呢個坑了..
(睇琛哥既post算喇~):71:
支持支持~好型~ :77:
SUPPORT...Greed萬歲:$:$
竟然有sad貨咁灰:Q:50:
支持Some大
Uva同Kazari我鍾意Uva多啲
kaihins 發表於 10-10-2011 09:56 PM
THX kaihins 兄支持~~~~~好耐無見你啦~~~~因為 Kazari 個 look 型啲~~~所以我畀高分啲~~~~:)

十卜 some some
第二隻終於冇中伏了....
bigjohn2hk 發表於 10-10-2011 09:59 PM
THX bigjohn 兄支持~~~~第二隻無中招~~~~算係好彩啦~~~~:(
吓... 唔知我果隻又係唔係sad貨.....:80:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽