Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.85~~~Greeed 貓系幹部~~~Kazari

好彩實物既qc都唔差
個時睇完日本report幾驚
攝影_基 發表於 10-10-2011 09:10 PM
我都唔知點解日本個 report 影到咁多瑕疵出黎~~~本身現貨都無咁勁~~~:( 不過今次隻腳裝反咗就連驗屍官都睇唔到~~~:o
慾望怪喵賀雙十?
還以為銀色的尖刺造型會有很多溢色/塗不夠, 但目前看到的現貨都沒有很大問題, 很好~
手榴蛋包飯 發表於 10-10-2011 09:10 PM
THX 手手兄支持~~~~上色沒啥大問題~~~~:)只係大腿關節就真係驗屍官都呃埋~~~:(
哇,甘多大大重伏, 希望不好赖野:o
頭像被屏蔽
Some大,呢隻野看上去好似好撚高,好撚修長...
十卜some大~~
好鍾意隻酒紅色background~~~
我乜都冇曬 發表於 10-10-2011 09:12 PM
THX 我兄支持~~~~~成日藍色我都有啲悶嘛~~~~~:DD
尼幾隻上色的確唔錯,只係本身設計唔係甘吸引。
ricefan 發表於 10-10-2011 09:17 PM
THX ricefan 兄意見~~~~我自己幾 like 佢個設計~~~好美日合併 feel~~~~:DD

好似未開眼咁GA:30:
接一連二有錯件報告
我都要再check check先得~~~:50:
想請教各位不幸中sad貨的大大,你地個盒係單膠紙定雙膠紙!
從盒外有無機會睇到有無腳關節問題?
小弟都想買呢隻貓貓,但未有錢買:$......
小弟從不介意個盒幾多重膠紙,最重要件玩具無問題!
如果Bandai開盒就係因咗修正腳關節問題,我會選兩膠紙盒買!
銀色釘子...想起ghost rider:66:
anyway,support some兄:71:
十卜some大:)
小弟都未攞,唔知會唔會奶野呢:cool:
好瘦啊~~~~~~~~~
支持Some大:71:
Uva同Kazari我鍾意Uva多啲:35:
十卜 some some:handshake:
第二隻終於冇中伏了....:71:
:50::50::50::50:等我快開盒睇下有冇賴野先.....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.................:42::42::42:好彩.......原來我冇買~~:66::66::66:
Support~~魂限買到sad貨真係慘
好正呀! 我想問有冇人有 Weather 同 Nasca, 佢都係我 favorite!