Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.85~~~Greeed 貓系幹部~~~Kazari

Some大出品 必屬佳品=]
支持支持~好型~
逆天原罪 發表於 11-10-2011 12:42 AM
THX 逆天兄支持~~~~~有稀客的感覺~~~~:$

SUPPORT...Greed萬歲
竟然有sad貨咁灰
D@ZAce 發表於 11-10-2011 12:43 AM
THX D@ZAce 兄支持~~~~小弟不幸中伏~~~~:unhappy:
吓... 唔知我果隻又係唔係sad貨.....
virtualman 發表於 11-10-2011 02:01 AM
希望會係 OK 貨啦 virtualman 兄~~~~暫時都只有我同 saga 兄兩個中伏陣亡啫~~~:60:
support some大

kazari出得比預期好。shf之前已經試過股關節錯件
big9kan 發表於 11-10-2011 10:56 AM
THX big9kan 兄支持~~~~如果唔係有裝錯件陰霾~~~Kazari 會係一隻真正好貨~~~~:42:
我都係鍾意左邊果隻多o的:35:
隻眼好暗:67:                      
回復 51# Somebody_Ex

Ok! Thx~ ^^
個effect part又係限定嘢! (不用買)
冧莊失敗,check完=冇事~~~
Uva同Kazari真係一流~~~
希望Gamel,Mezool,Ankh(Lost)
keep住 ...
pein 發表於 11-10-2011 12:48 PM
真係開心~~~~~無事就好啦~~~~:handshake:
咁大件事,我返去都要睇下先
p_lam0730 發表於 11-10-2011 06:06 PM
你嗰隻無問題嘛 p_lam 兄~~~~~:?
Some 果然利害, 十分佩服
toy4jeff 發表於 11-10-2011 06:39 PM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~:)
Thx 大大
crow 發表於 11-10-2011 06:45 PM
希望你揀中好貨啦~~~~~~:)
十卜11111111111
ZIN 發表於 11-10-2011 07:20 PM
THX ZIN 兄支持~~~~~~:DD
真係睇見 some 哥都中左六合彩頭獎, 諗到都心驚膽跳

真係越黎越懷疑笨呆節省成本連 QC 都懶左, 所以 ...
garykctse 發表於 11-10-2011 08:13 PM
一隻半隻對我無咩所謂~~~~:(不過咁小心睇都會中伏就真係第一次~~~:DD
支持Some大大 靚相加詳細報告:71: ,這兩隻Greeed絕對係SHF高水準之作!:handshake:
買多隻...樓主果然有愛:71:
Support Some bro!!
You are not alone! mine's also sad貨....
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=202482956490440
隻 Kazari 造功好仔細,不過我怕玩得多,尖位上的銀色會甩晒。:cool:
慢呀? 你用邊個 ISP?
garykctse 發表於 11-10-2011 08:38 PM

遲來的十卜,呢排網絡便秘......
p.s.雖然猫係出得正
不過希望出完全ver.ankh戈陣先欣賞...
F.S.飛煞 發表於 11-10-2011 08:32 PM
THX 飛煞兄支持~~~~~:)你個網絡商 fix 番未呀~~~~:(
Some大出品 必屬佳品=]
ckw19931225 發表於 11-10-2011 08:39 PM
THX ckw19931225 兄支持~~~~~過獎了~~~~:64:

我都係鍾意左邊果隻多o的
cchong420 發表於 11-10-2011 10:30 PM
唔中 sad 貨兩隻都正~~~~~~~:34: