Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.85~~~Greeed 貓系幹部~~~Kazari

Support some大
請問爆錢effect part係跟邊盒有的? Thx~
等我快開盒睇下有冇賴野先.....................
.小武 發表於 10-10-2011 10:02 PM
無買實在太好啦~~~~~~~~~~:34:
Support~~魂限買到sad貨真係慘
Lobo 發表於 10-10-2011 10:03 PM
買得貨多終遇 sad ~~~~實有次會中~~~~:38:但今次係完全睇唔出之下出事~~~真係有啲意外~~~:80:
好正呀! 我想問有冇人有 Weather 同 Nasca, 佢都係我 favorite!
Vinvin123 發表於 10-10-2011 10:26 PM
THX Vinvin 兄支持~~~~~~:77:而家好多鋪都有貨~~~~你行下就會見到架啦~~~~再唔係就係網拍搵啦~~~~~:)

支持some大先

亦都慶幸自己o個隻冇事...
davidki99 發表於 10-10-2011 10:38 PM
好似買大細咁~~~~你係澳門如果都不不幸中獎就比我更 sad 啦~~~恭喜晒 davidki99 兄~~~~:handshake:
support some大:71:

kazari出得比預期好:shiny:。shf之前已經試過股關節錯件:blame:
係對眼太深色~~~透唔到光變咗黑晒咁~~~
我自問算小心都睇唔出~~~希望 pein 千祈唔好再連冧  ...
Somebody_Ex 發表於 10-10-2011 10:40 PM

冧莊失敗,check完=冇事~~~:$
Uva同Kazari真係一流~~~:71:
希望Gamel,Mezool,Ankh(Lost)
keep住水準&唔再有錯件啦~~~:52:
Support some大
請問爆錢effect part係跟邊盒有的? Thx~
Newt 發表於 11-10-2011 09:59 AM
跟呢套呀 Newt 兄~~~:77:

Thx for your high quality report again!

For Greed, I will only look for perfect UNKH.
Douglas.M.Saint 發表於 10-10-2011 11:00 PM
THX 德哥支持~~~~完全體 Ankh 相信會係某限定方法度推出~~~:67:
呢隻野 d qc 真係唔錯, 上色水準漸見一流...
36韜 發表於 10-10-2011 11:41 PM
Yes~~~身體長長瘦瘦好特別~~~上色都好有質感~~~:)
咁大獲裝反左
我想問影響大唔大??
因為本人唔系香港都係叫朋友幫囉貨
好怕中左SAD貨
卡妙 發表於 11-10-2011 12:10 AM
對左腿活動範圍都幾有影响~~~就咁企都唔係好覺GE~~~希望卡妙兄唔好中伏啦~~~~:67:
正係幾正, 不過唔入呢個坑了..
(睇琛哥既post算喇~)
一舊仔 發表於 11-10-2011 12:32 AM
THX 一舊兄支持~~~~而家唔使 SHF 全入~~~揀啲鍾意GE就得架啦~~~:)
咁大件事,我返去都要睇下先
Some 果然利害, 十分佩服:71:
我買兩隻都係單膠紙~~~從外盒睇左腳大腿關節有問題同無問題都可以做到無問題咁GE樣~~~不過有問題GE左大腿 ...
Somebody_Ex 發表於 11-10-2011 12:10 AM

Thx 大大:64:
十卜11111111111
真係睇見 some 哥都中左六合彩頭獎, 諗到都心驚膽跳 :69:

真係越黎越懷疑笨呆節省成本連 QC 都懶左, 所以攪到連日本國內嘅貨都 :53: :* :angry:

如果佢連材料方面都動腦筋嘅話, 咁就真係玩完鳥 :38:
遲來的十卜,呢排網絡便秘......
p.s.雖然猫係出得正
不過希望出完全ver.ankh戈陣先欣賞...
遲來的十卜,呢排網絡便秘......
F.S.飛煞 發表於 11/10/2011 20:32

慢呀? 你用邊個 ISP? :?