Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.84~~~魔界銀牙騎士~~~絶狼 Zero

應該要組合晒啲配件先知有幾多差異~~~但笨大似乎無進一步修正到~~~可能只係諗住出一次就算吧~~~
Somebody_Ex 發表於 6-10-2011 09:44 PM

E&P出翼人果陣有加長條腰嚟幫牙狼增高的, 不過今次好明顯係miss左呢樣野...
我中左SAD貨,左腳大比勁花
yugi 發表於 6/10/2011 20:38

:Q :Q :Q

有冇相睇吓?
查番資料其實牙狼真係比絕狼高少少 (當佢地頭部盔甲突出黎嘅地方係一樣), 因為佢地嘅真身 -- 小西遼生真係比藤田玲高兩三cm 度 :DD
有冇相睇吓?
garykctse 發表於 6-10-2011 09:57 PM

試過影,但影唔清:80:
我中左SAD貨,左腳大比勁花
yugi 發表於 6-10-2011 08:38 PM
咁"好彩"呀~~~~~~:Q
E&P出翼人果陣有加長條腰嚟幫牙狼增高的, 不過今次好明顯係miss左呢樣野...
GTO 發表於 6-10-2011 09:55 PM
矮少少唔係咁覺~~~~但差半個頭就..............:60:
查番資料其實牙狼真係比絕狼高少少 (當佢地頭部盔甲突出黎嘅地方係一樣), 因為佢地嘅真身 -- 小 ...
garykctse 發表於 6-10-2011 09:59 PM
矮少少都OK GE~~~不過始終都係一件玩具~~~又無需要按比例咁執著~~~家下都係搵啲嘢出黎吹下咁啫~~~~:DD
試過影,但影唔清
yugi 發表於 6-10-2011 10:47 PM
無相睇真係唔知你隻點花法~~~~:(

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~下隻分享應該係 Kazari 或者 Riotrooper~~~:)
矮少少都OK GE~~~不過始終都係一件玩具~~~又無需要按比例咁執著~~~家下都係搵啲嘢出黎吹下咁&# ...
Somebody_Ex 發表於 7-10-2011 12:43 AM

手提zoom近就好矇:80:
手提zoom近就好矇
yugi 發表於 7-10-2011 10:08 AM
啱啱想影 Kazari~~~但中咗超 sad 貨~~~宣告死亡封盒~~~要買過隻啦~~~:56:
啱啱想影 Kazari~~~但中咗超 sad 貨~~~宣告死亡封盒~~~要買過隻啦~~~
Somebody_Ex 發表於 7-10-2011 04:34 PM

:Q:Q:Q

Support Zero anyways:):):)
啱啱想影 Kazari~~~但中咗超 sad 貨~~~宣告死亡封盒~~~要買過隻啦~~~
Somebody_Ex 發表於 7-10-2011 04:34 PM

不會是過左d衰氣比你吧:(
Support Zero anyways
Kenshiro 發表於 7-10-2011 04:49 PM
THX Kenshiro 兄支持~~~~又一排無見你啦~~~:77:
不會是過左d衰氣比你吧
yugi 發表於 7-10-2011 04:50 PM
唔好咁迷信~~~我開盒檢查時表面確係一啲問題都無~~~又點會估到大腿個 ball joint 裝反咗呢~~~:68::42:
support some大!!
好詳盡嘅部告呀~
攪到人地想後追添.... :shy:
support some大!!
好詳盡嘅部告呀~
攪到人地想後追添....
fktuen 發表於 7-10-2011 05:35 PM
THX fktuen 兄支持~~~~:)呢隻要打燈先OK~~~~就咁睇隻色唔夠吸引~~~可能唔啱你口味~~~:(
訂了,未取。
睇完好後悔
請問一下各位~
這隻zero~香港多唔多貨~價錢大約多少?
謝謝~