Toysdaily 玩具日報

查看: 27652|回復: 29

[ENTERBAY] [轉貼]EB 1/4 HD T-800 實物圖 (正正經經清楚頭部特寫)

sorry ...本身係T2 fans...呢隻野見到有巴打出post ,叫做有一兩張圖仔..小弟太心急~ 好想望真d件野係咩料~
不過老實講..影到好差又唔清唔楚~字多過圖(容我老實) ,好多人(包括我)都好想清清楚來望真大貨係點,剛好係國內玩家開左箱正正經經影左幾張清相 大家可作參考啦..
我自己就覺得今次eB真係做得幾好, 個樣同眼神有返亞諾個feel, 呢樣HT係做得無咁好, 不過公平d講 HT果隻1/6, EB果隻1/4 ..大咁多,做得重差過1/6真係死得...
始氣終都只係得相,隻野其他detail就要留返俾真係玩過上手的巴打分享下啦~ 不過點都好,EB都叫對得起自己,叫有進步啦,  呢個經典做型  其實對我呢個 t2 fans來講 真係好有興趣~咁大隻夠哂霸氣~
今次個成品好好wo~ :71:

請繼續努力~ :52:
呢隻真係得個頭 , 件嬲做得勁差
1/4和1/6的大細真的差很遠ar~
唔知點解EB D頭雕硬係頭頂做到咁大呢?
今次eb 大貨~已有進步了~
good job~~~~~~~:71:
睇嚟聽日要去問吓姐姐仲有冇得訂囉!? :50:
阿諾個頭睇落上闊下窄啊:45:
呢兩日係咁上討論區睇下啲評價,睇吓入唔入得過....但唔見有人點講..
到今日小弟去舖睇實物.....
最後忍唔住訂了:38:
好正 !! 今日去左拿, 姐姐一拿出來, 個盒大到好震撼, 見到大大隻呀諾, 真係幾感動下 !!!
個人覺得頭太大,樣夠唔似(比HT 1�6仲差):36:PASS!不過都謝謝樓主分享!
係角度問題定係真係做大咗個頭?感覺上個頭又大咗.........
回復 1# pathk

我想問, 有冇眼鏡左右不對衡及有曲既問題出現呀? 細袋啲細子彈係唔係只跟三粒? (除槍入面唔計外)

Thanks for the great sharing:71:, this is really the kind of photo he deserved.
Also he look really bad a$$......
唔知點解EB D頭雕硬係頭頂做到咁大呢?
Demon 發表於 2011-10-3 18:57

倒轉三角形,成個葱星人咁