Toysdaily 玩具日報

查看: 22882|回復: 54

[個人收藏] Play Art Kai - 係咪同Superman有仇!?

Superman 一開盒就一陣天拿水味湧過嚟:72:,再拎出嚟睇,我當堂 {:1_236:}:cool:{:1_224:}:70::ice::Q:time::59:
跟住已經冇嘢想講,sorry 各位大大,睇相就知點解我咁down

General Zod 有套盔甲頂住,都幾型,不過人樣一樣唔掂,載頭盔把喇!

Thx for watching :77:
我尋日都有見過實物,又冇師兄你呢對咁差喎...!!!
(雖然都唔係好)

'先生, 請問邊位?'
呢個超人真係似sad貨多d wor...你係咪買左假貨???
死喇...仲攞唔攞呀...:@
paint job 又賴野, 白白浪费不錯的造型,square 快啲攪攪佢啦,
超人套衫有返啲紋好好多。zod 個膝關節幾差下,齋企型好多。
Zod戴埋頭盔,無面相的顧慮...型好多!
睇怕插水無水花...{:1_236:}

↑韓國美男:張根碩

回復 3# cliffordchan107

憂鬱男同以前微星電影版隻超人有得揮:71:

得番NECA隻1:4,如果哩隻都衰埋;真係玩美泰果隻都無咁嬲!
嘩!!! 原來拎出來係咁!
我o係個盒睇落都還可以... 咁睇來skip得了....
超人個樣同封面個樣一模一樣呀。
回復  cliffordchan107

憂鬱男同以前微星電影版隻超人有得揮

得番NECA隻1:4,如果哩隻都衰埋;真係 ...
ChrisLamXYZ 發表於 4-7-2013 01:44 PM

微星個隻我都有印像, 和上面的女超人是一對的,
之前見到好平都買唔落手, 所以只買女超人算了~~
(另有一款大隻仔超人反而好一些~~)
wa!!! d樣好趕客wor!
我只訂左將軍未拎...
面相這樣 {:1_236:}, 同一間廠雷電可以今型, 超人...