Toysdaily 玩具日報

樓主: brilliant_road

[分享討論] 皆旺底層真係鬼鬼地...

haha...
仲有二樓扶手電梯一上對住個間...
有時個價會平過地庫角位...

認同你講「一竹篙唔好打一船 ...
小堅 發表於 2-3-2012 10:51 AM

二樓一上對住? 係咪之前有貓貓果間?
二樓一上對住? 係咪之前有貓貓果間?
movie_arms 發表於 2-3-2012 11:07 AM

光子xxxx...
個價有時仲平過信和...
以組立式黎計...
其他唔知...

我試過起超人買野.個盒出面同入面都係幾重膠紙.同埋個盒開到摺左wor.. 如果真係介意,買野記得check 單膠紙. 不過皆旺果度真係多點店的. 同埋見好似好多人儲盒都介意單膠,雙膠, 但係唔會留意到,膠紙過多幾年,會黃又容左起個盒度,我買野儲就一定會撕左盒面o的膠紙佢la
我試過起超人買野.個盒出面同入面都係幾重膠紙.同埋個盒開到摺左wor.. 如果真係介意,買野記得check 單膠紙. ...
源泉立歃 發表於 2-3-2012 11:11 AM

又係單膠紙理論???
要儲盒既想解決張膠紙話都冇咁易...
一個火機搞掂...
成日見人回覆話唔去皆旺, 不過我反而幫趁最多係皆旺.
而家好多舖頭都越做越冇品,
如果買日玩,我通常上2/F,
價錢差唔多,但就大把貨俾你揀。
樓上有名店 kill大狼 同 顛劏
fourson 發表於 1-3-2012 08:06 PM

顛劏 at 2/F is a liar and bad shop.  You bided his things and sent emails to him.  Got no reply from him.  Then he said you didn't contact him & gave you bad comment. After a day, you see him selling the same item at yes who for higher price.
雖則雞王呢個場於 TD 口碑唔多好
但都係果句, 一竹篙打一船人未免唔係太好......

唔好既店, 都唔使多講 ...
movie_arms 發表於 2-3-2012 10:49 AM

星戰專店? Is it a lady as a keeper?  That shop I bought things there twice and she gave me discount.  Very nice lady.
成日見人回覆話唔去皆旺, 不過我反而幫趁最多係皆旺.
DIG 發表於 2-3-2012 12:14 PM

x 2
四大場, 信鵝, 煙士, 笑慢, 雞王, 小弟都係幫襯雞王最多
其次就係古主一樓, 因為小弟住得近葵芳/荃灣~
ching你真係睇得開, 一手價玩偽新品/二手野都唔介意, 可惜小弟做唔做, 俾得新品價錢我唔會想玩偽新品,  ...
GTO 發表於 27-9-2011 12:45 PM

Support!!!!
完全同意
回復 91# 小堅
新出我經常係個間買,平,多貨,可以慢慢揀:71:
唔見得雞王多便宜:38:
去皆旺 2/F 買 rider 頭, 我都有少少o嘴經歷, 佢寫明加燈加$2x, 咁我要紅色同橙色, 最後收貴左, 原來佢話橙色係特別版,要貴 d, 但無寫明, 買之前都無講, 雖然只係貴少少錢, 但令我對呢間鋪既印象大打折扣
頭像被屏蔽
點解好似近呢幾日有好幾個皆旺 POST...
明明沉左幾個月...
都比人拎返出黎鞭屍 ?