Toysdaily 玩具日報

樓主: brilliant_road

[分享討論] 皆旺底層真係鬼鬼地...

格仔舖點賣咩貨係人都知,你咁維護,唔通你有份???
kevin629 發表於 29-9-2011 07:05 PM

我做過賣水貨電器店...咁你一定讀緊書..未做嘢...小朋友:58:
D舖有心開黎玩, 又點會咁容易比你察覺,
貼返雙膠紙話QC過咪得囉, 不過係舖頭自己QC之嘛, 哈哈....
總之 ...
用熱風筒吹過....什麽膠紙都可以無(笨疍)
師兄今次可以話算叫做執返身彩架喇。
D舖有心開黎玩, 又點會咁容易比你察覺,
貼返雙膠紙話QC過咪得囉, 不過係舖頭自己QC之嘛, 哈哈....
總之 . ...
冬暖夏涼小恐龍 發表於 29-9-2011 07:22 PM

Agree, 係有心裝無心既話,
要搞到開過玩過Display過再俾全家吐啖口水抺番之後再整到唔係雙膠紙都得喇~
再者, TD 雙膠紙呢個 term 出過冇一萬次都一千次, 好多賣家都會意會呢樣野有心搞既處理一下亦非難事......
冇開過冇事, OK
有開過冇事, OK
冇開過有事, Not OK, 所謂中 Sad 貨~
有開過有事, Not OK x 2, 因為背 ...
冬暖夏涼小恐龍 發表於 29-9-2011 07:13 PM

I totally agree with your findings :71:
Agree, 係有心裝無心既話,
要搞到開過玩過Display過再俾全家吐啖口水抺番之後再整到唔係雙膠紙都 ...
movie_arms 發表於 29-9-2011 11:24 PM

You're right indeed.
I've got a "brandnew experience" recently though.  Bought a robot spirit Dann of Thursday at Sino, was going to do the Bandai-Asia online survey (need to register the product ID # for doing so).  And you know what, the ID # in my box had already been used by other other people thus I was rejected from the online survey...  What does that mean? :42:
咪係, 買番黎都主要係 display, 影下相
唔通好似細個既時候左手一隻忠, 右手一隻奸, 再加自己一人分演兩 ...
movie_arms 發表於 29-9-2011 09:50 AM

:50::50:我都仲有左手一隻忠,
右手一隻奸, 再加自己一人分演兩角架
我都仲有左手一隻忠,
右手一隻奸, 再加自己一人分演兩角架
spawn+worst 發表於 30-9-2011 06:03 PM

呢家d細路, 可能只會左手 keyboard, 右手 mouse, 一人分演兩個 acc. 玩 online game
我細個玩既時候仲不時自制劇情, 死完番生, 忠變奸, 奸又變番奸, 番生完又死.........
呢家d細路, 可能只會左手 keyboard, 右手 mouse, 一人分演兩個 acc. 玩 online game
我細個玩既時候仲不 ...
movie_arms 發表於 30-9-2011 06:24 PM

就係以前咁玩法太投入,所以好多玩具都肢解了!!~~~~~~:unhappy:
頭像被屏蔽
死火啦~我好多SHF都係個到買嫁-.-不過我個D冇咩問題~哈哈~:34:
就係以前咁玩法太投入,所以好多玩具都肢解了!!~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 30-9-2011 06:28 PM

特別係聖衣大系果d, 同阿媽出街都仲帶兩隻o係身黎玩
最後就行下少件甲, 坐下又少件甲..............................
開心D傾,真好, mature!
有次行過格仔鋪見到SR 古鐵同白騎士,問佢幾錢,佢話全新日版,$ &%)
開頭心動,跟住睇真D,古鐵個盒角殘左,又有 ...
kevin629 發表於 27-9-2011 11:07 PM

呢個四眼仔d 態度真係差到無人有,相反個老細d 態度就ok。
真係唔明點會有得個四眼仔o係度趕客。
容我難聽D講:全MK最乞人憎2間玩具鋪....就係佢&亂葬崗~~~