Toysdaily 玩具日報

樓主: brilliant_road

[分享討論] 皆旺底層真係鬼鬼地...

回復 30# brilliant_road
都拎左番屋企先知
無計啦
正如師兄話齋,拆開無咩突別有問題既咪算囉
無下次囉~~~~~
有次行過格仔鋪見到SR 古鐵同白騎士,問佢幾錢,佢話全新日版,$ &%)
開頭心動,跟住睇真D,古鐵個盒角殘左,又有2處雙膠紙,問多次係咪全新,佢話係,仲問我家陣玩盒定玩玩具,我話一睇就知比人開過LA,你都傻傻地,....
返屋企上網睇YAHXX 拍賣,見到佢O個SET,仲要賣$ &*)
近日行街睇下,發覺冇左,唔知邊位師兄唔好彩

間野個4眼仔話比TD D 人點左相
相信佢地都知TD 唱左佢地好耐 XD

大家買野比錢之前真係睇清楚D
回復 13# GTO

同感~
買件新野番來滿心歡喜
點知"有人"好心幫你 qc...
真係未必接受到...

如果佢一早講明就唔同...可惜...
雞王買個一次2手當1手山口之後~
全個場都無再幫襯~由上至下都好似賊店咁~
最大問題又唔係特別平!
回復  小堅
我諗係~~~~~
尼間我都覺得鬼鬼地~~~~

如果連12"果間都係咁,我諗我吾洗去皆旺喇~~~~
gulu7 發表於 27-9-2011 09:42 PM

如果係個間既話...
佢本身都有放野上老虎賣...
買既時候真係要小心D CHECK下...
因為好多時係之前D客既退貨...
再拎出黎BID...
開過喺我角度已經等於二手,用全新價買二手嘢真係唔得!

如果要咁想, 入盒個工人有冇玩過你咪成世唔洗訓:71:

自己一手一腳做.就無人玩的過..
比舊(原材料)-----硬膠你..自己做米得
如果要咁想, 入盒個工人有冇玩過你咪成世唔洗訓
冬暖夏涼小恐龍 發表於 28-9-2011 06:52 PM

haha............笑左....................................
so, many think Richmond Center is not good, just don't go and get your toys somewhere else happily. Toys are for collecting and playing, Spend our time and $ well and make ourselves happy. Most people should know where to go , where to buy and where are good place to have fun. Why bothered to be here complaining?
Enjoy your hobby! Don't get me wrong brothers!
Toys for Fun!!!
如果要咁想, 入盒個工人有冇玩過你咪成世唔洗訓
冬暖夏涼小恐龍 發表於 28-9-2011 06:52 PM

工人玩過係QC,鋪頭玩過叫折舊 XD
工人玩過係QC,鋪頭玩過叫折舊 XD
kevin629 發表於 28-9-2011 11:46 PM

仲有, 買家玩過係「全新, 只開盒 Check 件」~
仲有, 買家玩過係「全新, 只開盒 Check 件」~
movie_arms 發表於 29-9-2011 07:40 AM

Check 件 同 玩過有咩分別??

答案係無分別 XD
Check 件 同 玩過有咩分別??

答案係無分別 XD
kevin629 發表於 29-9-2011 09:30 AM

咪係, 買番黎都主要係 display, 影下相
唔通好似細個既時候左手一隻忠, 右手一隻奸, 再加自己一人分演兩角加音效既 "玩" 咩
樓主真係唔lucky...仲要咁都係forum比人抽水..:69:
"開過盒,但係你有睇住人玩咩,有咩證據?"omg...
樓主真係唔lucky...仲要咁都係forum比人抽水..
"開過盒,但係你有睇住人玩咩,有咩證據?"omg...
wwoonn 發表於 29-9-2011 12:32 PM

唔係抽水,係分享經驗,等各大大免再中招...