Toysdaily 玩具日報

樓主: brilliant_road

[分享討論] 皆旺底層真係鬼鬼地...

Toys is for fun, but 'if' you buy it from a sh!t seller then toys is no fun anymore. Espec ...
Zankantou 發表於 29-9-2011 01:32 AM

I appreciate you being a good citizen to give advice and help each others. But you said that you just went to Richmond centre twice and couldn't breath there. So, how can you judged and announced that over 96% of them are "Bad sellers"??!??!? Did you ever bought something there in your only 2 trips??!?!

I suppose I should be smart enough to judge the informations and comments viewing here are valid and have a ground.
So, I believe that there's numerous bad sellers , BUT ... I , also believe there's still many good and trustable sellers in Richmond or even in In's spot .(we only got 2 main malls covered with toys sellers in HK)
I wish all those good sellers in Richmond would not be affected.  And as I knew, several notorious sellers been closed in these years.
"if one doing bad with their reputation, he won't last long!"
"問多次係咪全新,佢話係,仲問我家陣玩盒定玩玩具"
聽到呢句間野都以後唔使再幫襯啦
個盒係商品一部分
買家用正價買件新貨返黎點玩關佢X事咩
個盒係商品一部分
買 ...
layman 發表於 29-9-2011 02:33 PM

咁既態度,係唔得!

編輯帖子
您的JJ長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
個盒係商品一部分
買 ...
layman 發表於 29-9-2011 02:33 PM

咪串番佢, 咁你呢家賣玩具定賣盒? 賣玩具既話又唔見你丟晒d盒黎賣?
編輯帖子
您的JJ長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
layman 發表於 29-9-2011 02:36 PM

您的(JJ).....長度不符合要求????笑鳥
回復 1# brilliant_road

因要郵寄箱..有時需要,防上外盒太大損壞..會張紙盒和貨品分開郵寄..或和打稅有関...
水貨電器常用方法....玩具可能相同程况
響我眼中格仔舖好比2手店{:2_111:}
咁最好第一水就買...千其吾好後追....咁就吾驚二手..再吾直接去廠商購買..如魂shop
回復  brilliant_road

因要郵寄箱..有時需要,防上外盒太大損壞..會張紙盒和貨品分開郵寄..或和打稅 ...
冬暖夏涼小恐龍 發表於 29-9-2011 06:02 PM

格仔舖點賣咩貨係人都知,你咁維護,唔通你有份???
咁最好第一水就買...千其吾好後追....咁就吾驚二手..再吾直接去廠商購買..如魂shop
冬暖夏涼小恐龍 發表於 29-9-2011 07:05 PM

NO NO...
應該係最好去其他鋪買,千其吾好去格仔舖,咁就吾驚二手..再吾直接去廠商購買..如魂shop
我自己都唔係玩盒果類, 99% 既玩具都即開即丟盒~

如果係開過盒既玩具, 我自己都接受倒,
但係簡簡單單加 ...
movie_arms 發表於 27-9-2011 04:10 PM

冇開過冇事, OK
有開過冇事, OK
冇開過有事, Not OK, 所謂中 Sad 貨~
有開過有事, Not OK x 2, 因為背後佢有事既可能性實在無限多~  
精句....有時做人處事都是這樣...何必苦了自己轉牛角尖...放開D啦:65:
格仔舖點賣咩貨係人都知,你咁維護,唔通你有份???
kevin629 發表於 29-9-2011 07:05 PM

我做過賣水貨電器店...咁你一定讀緊書..未做嘢...小朋友:58:
D舖有心開黎玩, 又點會咁容易比你察覺,
貼返雙膠紙話QC過咪得囉, 不過係舖頭自己QC之嘛, 哈哈....
總之 ...
用熱風筒吹過....什麽膠紙都可以無(笨疍)
師兄今次可以話算叫做執返身彩架喇。