Toysdaily 玩具日報

查看: 9858|回復: 37

[個人收藏] RAH 地獄弟 - Punch Hopper (多圖注意)

之前出的 KICK HOPPER 我真係好鍾意,當時已決定一定要入埋 PUNCH HOPPER,等佢兩兄弟可以團聚。

PUNCH 對好多人黎講都係搵苯之作,都係o既.....幾本上係同一個模,又貴.....但有睇過 KABUTO 的話對佢兩兄弟印象一定好深,而且好奇怪地,影山可以算係一個又由佢一出場我就討厭到死o既角色,但我居然不需多考慮就入了 PUNCH HOPPER.....真係撞鬼! :30:

最後一張.....KAKA, 搵張凳幫手......
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
樓主大大應該很喜愛拉打Kabuto, 其實我也很愛; 不過H記的大舉入侵再加上M記拉打太貴...在"米"不夠吃之下只能 ...
Magica 發表於 23-9-2011 07:54

最愛 555,其次係 Kabuto,之後係 W。
真係照得太好啦,le 一對兄弟真係正呀:71:
睇黎樓主果隻都有右手手鐲被頂住既問題... 小弟見大大有幾張相直頭除鬼埋隻手鐲添......:78:
回復 4# 迴轉宙斯

X 2 一樣:$
睇黎樓主果隻都有右手手鐲被頂住既問題... 小弟見大大有幾張相直頭除鬼埋隻手鐲添......
$hiine 發表於 23-9-2011 09:23

係! 真的火也來 L 埋烏.......
真係照得太好啦,le 一對兄弟真係正呀
rockcham 發表於 23-9-2011 09:00

雖然唔係我玩開o個系,
但係d相都好正
Tonyjar 發表於 23-9-2011 03:39

謝謝啊! :64:
正相!! 我都要努力D先!!!
回復  迴轉宙斯

X 2 一樣
ZIN 發表於 23-9-2011 09:26

:61::61::61::61::61::61::61::61:
毒圖啊大大! 希望黎緊既KABUTO 唔會失準啦
正!!一對好兄弟!!影到有劇照Feel~~
毒圖啊大大! 希望黎緊既KABUTO 唔會失準啦
insomniac 發表於 23-9-2011 11:09

睇完 kick & punch 呢兩隻新 version, kabuto 2.0 應該唔會失望.....
Wa…好毒呀,相又靚:63: