Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 迴轉宙斯

[個人收藏] RAH 地獄弟 - Punch Hopper (多圖注意)

PUNCH:大哥!個個都話我唔抵買呀........嗚∼∼∼∼∼∼∼∼
KICK:............................. ...
迴轉宙斯 發表於 23-9-2011 03:16 PM

笑 C 鳥~~~~~~~~:DD
Damned good photos ar~~

:)
very good photos, the poses look very real and natural!!! :$
very good photos, the poses look very real and natural!!!
starsaber888 發表於 24-9-2011 00:28

Because they're Real Action Hero. :D
我之前影過佢兩兄弟...但影完硬係覺得差咁d野...又講唔出咩....:oh:

宜家我知啦~原來係差個紅色背景!! 真係有feel好多!!
等我得補拍幾張紅背景先~
謝大大好圖!!:77:
我之前影過佢兩兄弟...但影完硬係覺得差咁d野...又講唔出咩....

宜家我知啦~原來係差個紅色背景!! 真 ...
Kamineko 發表於 24-9-2011 14:55

其實我無諗咁多,只係想搵個背景唔撞兩隻主色。:(
wow~ 好型的雨兩兄弟...好圖...:71:
最後果張好正!勁有劇裏面佢地出場嘅feel!